To je to što me zanima!

Manchester City razbio Aston Villu, Fernandinho pocrvenio...

"Građani" su povezali treću pobjedu u svim natjecanjima uoči dva domaća sraza sa Southamptonom idući tjedan protiv Aston Ville (3-0). Strijelci su bili Sterilng, De Bruyne i Gündoğan
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici subotnjeg programa 10. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je pred svojim navijačima pobijedio Aston Villu 3-0 (0-0) i privremeno smanjio zaostatak za vodećim Liverpoolom na tri boda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Raheem Sterling je doveo Guardiolinu momčad u vodstvo u 46. minuti, na 2-0 je povisio Kevin De Bruyne u 65. minuti, a konačnih 3-0 postavio je Ilkay Gundogan u 70. minuti.

U 88. minuti domaća momčad je ostala sa desetoricom igrača na terenu, nakon što je isključen Fernandinho zbog drugog žutog kartona.

Manchester City je u deset utakmica skupio 22 boda, tri manje od vodećeg Liverpoola koji ima i utakmicu manje. Aston Villa je sa 11 bodova na 13. mjestu.

TRENER SOUTHAMPTONA: 'Svaka čast navijačima koji su ovaj debakl gledali do kraja...'

U subotu su u Premier ligi na rasporedu još četiri utakmice, a sastaju se: Brighton - Everton, Watford - Bournemouth, West Ham - Sheffield United (sve u 16 sati) i Burnley - Chelsea (18.30).

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • grandespremios1 26.10.2019.

    Trebala je villa dobit penal za igranje stonesa ruukom isto tako je grealish trebao pocrvenit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare