Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Svaka čast navijačima koji su ovaj debakl gledali do kraja...'

'Svaka čast navijačima koji su ovaj debakl gledali do kraja...'
3

Mislim da su napravili dobru stvar što su ostali sa nama. Moramo im se ispričati i nastaviti dalje. Možete reći da nam nije bilo pomoći, recite što god hoćete, pravdao se trener Southamptona Ralph Hasenhüttl

VIDEO

Nogometaši Leicester Cityja u prvoj su utakmici 10. kola engleskog prvenstva s čak 9-0 (5-0) kao gosti svladali Southampton i tako došli do izjednačenja rekorda najveće pobjede uopće u Premiershipu, a uz to postavili rekord što se tiče gostujućih pobjeda. 

Mrežu slabih domaćina pogađali su Chilwell (10), Tielemans (17), Ayoze Perez (19, 39, 57), Vardy (45, 58, 90+4-11m) i Maddison (85). 

Trener Southamptona Ralph Hasenhüttl posuo se pepelom nakon utakmice, ali ostavku nije ponudio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moram se ispričati zbog ovakve igre. Preuzimam 100-postotnu odgovornost za ono što se dogodilo - počeo je austrijski strateg pa 'provalio':

- Mislim da su napravili dobru stvar što su ostali sa nama. Moramo im se ispričati i nastaviti dalje. Možete reći da nam nije bilo pomoći, recite što god hoćete. Ovo je bila katastrofa. Za 12 ili 13 godine karijere, nisam doživio ovako nešto - pravdao se, pomalo nespretno.

Kakvo poniženje: Leicester je zabio 9 golova i srušio rekord!
Kakvo poniženje: Leicester je zabio 9 golova i srušio rekord!

Leicester je time izjednačio najuvjerljiviju pobjedu u povijesti Premier lige, 1995. godine Manchester United je s devet golova razlike (10-1) svladao Ipswich Town.

Trener Leicestera Brendan Rodgers nije baš likovao nakon velike pobjede. 

- Bila je to savršena predstava. Pokazali smo kako igrati protiv momčadi koja ima igrača manje. Igrači su odigrali bez pogreške, napravili su da to izgleda puno lakše nego što zapravo jest. Taktički su bili čudesni - rekao je Rodgers pa dodao:

- S Liverpoolom smo imali 5:0 protiv Arsenala u 50. minuti i 6:0 protiv Newcastlea u gostima. Na poluvremenu kod 5:0 sam igračima rekao da u nastavak utakmice uđu kao da na semaforu piše 0:0. Kazao sam im da izađu na teren i da pokažu da smo zaista dobra momčad koja iz utakmice u utakmicu pokazuje da je gladna pobjeda. Naravno, rezultat i izvedba su savršeni, ali igrači vjeruju da to može biti još bolje. Imamo mladu ekipu koja već sad ima nevjerojatan mentalitet, a u budućnosti će steći još više samopouzdanja. Sigurno je da se nećemo zadovoljiti onim što radimo - objasnio je trener iz Sjeverne Irske.

Leicester se s nova tri boda probio na drugo mjesto ljestvice sa 20 bodova, pet manje od vodećeg Liverpoola, a jednim više od trećeg Manchester Cityja, dok je Southampton 18. s osam bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov