To je to što me zanima!

'Manchester je bio prava rupa, ne mogu opisati koliko gadan'

Rekla sam mu da nema šanse da idemo zajedno u Manchester i da može slobodno ići sam. Rasporavljali smo se dugo, ali puno je novca bilo u igri, otkrila je gospođa Di Maria
Vidi originalni članak

Da sutra završi nogometnu karijeru, Angel di Maria otišao bi kao ispunjen čovjek. Do 32. godine osvojio je Ligu prvaka, bio viceprvak svijeta s Argentinom, igrao u najvećim  europskim klubovima...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Preko Benfice, Real Madrida i Manchester Uniteda došao je do PSG-a u kojemu je već petu godinu. Očito da mu Pariz godi, no malo je bitnije kako je njegovoj supruzi Jorgelini Cardoso. Jer gospođi Di Maria nije se svidjelo baš svugdje.

- Rekla sam mu da nema šanse da idemo zajedno u Manchester i da može slobodno ići sam. Rasporavljali smo se dugo, ali puno je novca bilo u igri. Rekli su za nas u Španjolskoj da smo grabljivci - otkrila je u TV emisiji "Los Angeles de la manana".

- Prijateljica sam sa suprugom Sergija Agüera Gianninom Maradonom, otišli smo pogledati Manchester i bilo je užasno. Ma ne mogu opisati koliko je gadan. Prava us*ana rupa! Rekla sam mužu: "Idi bilo gdje, samo ne u Englesku".

Evo i razloga. Više njih.

- Sve su žene bile u mršave, čudne. Kad hodate ulicom, ne znate hoće li vas netko poželjeti ubiti. Hrana je također odvratna.

Ili sve suprotno od života u Madridu.

- Živjeli smo u divnom Madridu, a Angel je sjajno igrao za najveći i najbolji klub na svijetu. Tamo je sve bilo savršeno: način života, klima, hrana. I onda završimo u Engleskoj i to u njenom najružnijem dijelu...

Na Old Traffordu Argentinac je odradio svega jednu sezonu, očito je iz ovoga da je i supruga u tome imala svoje prste.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • aha_aha 07.05.2020.

    Dođi u Vinkovce

  • Mrki Medo 07.05.2020.

    A tipičan industrijski grad sa lošom klimom.

  • mestar 06.05.2020.

    Zbog takvih kulturnjaka kao ta i Hrvatska je u velikom problemu.Ti neki imaju toliko novca da neznaju sto bi sa sobom pa im je svijet postao premalen i dosadan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare