To je to što me zanima!

Manchester United nudi čak 120 milijuna eura za srebrnog s SP-a

Kolo Muani ima valjani ugovor s Eintrachtom do lipnja 2027. godine, a u karijeri je ranije još igrao za francuske klubove Nantes i Boulogne. Sad je na korak od odlaska iz Frankfurta
Vidi originalni članak

Ove srijede njemački Bild piše kako će Eintracht iz Frankfurta uskoro dobiti službenu ponudu Manchester Uniteda za francuskog nogometnog reprezentativca Randala Kolo Muanija (24).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponuda bi navodno mogla biti teška čak 120 milijuna eura, a ranije su čelnici Eintrachta jasno poručili da bi mogli pustiti ako zaprime ponudu veću od 100 milijuna. Ranije se govorilo da je i PSG zainteresiran za ovog igrača, ali službeno se o tome Parižani nisu očitovali.

Jedan od tragičara francuskog poraza u finalu SP-a

Kolo Muani ima valjani ugovor s Eintrachtom do lipnja 2027. godine, a u karijeri je ranije još igrao za francuske klubove Nantes i Boulogne. Inače, na nedavnom Svjetskom prvenstvu Kolo Muani je bio jedan od francuskih tragičara u finalnom susretu protiv Argentine. U toj utakmici nije realizirao dvije odlične šanse što je moglo okrenuti konačni ishod.

Trenutačno je Kolo Muani četvrti strijelac Bundeslige s 11 golova. Gledajući sva natjecanja ove sezone je francuski napadač zabio 16 golova, a pritom je čak 14 puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare