To je to što me zanima!

Manchester United pregovara s Pochettinom, a Solskjaer - čeka

Do kraja ovog mjeseca Man United (nakon gostovanja kod Newcastlea) čekaju PSG i RB Leipzig u Ligi prvaka, a Chelsea i Arsenal u Engleskoj (idu samo u Pariz, ostalo igraju kod kuće)
Vidi originalni članak

Jose Mourinho vratio se na Old Trafford s Tottenhamom, senzacionalnom, 'teniskom' 6-1 pobjedom pomeo pod s Man Unitedom i - napravio kaos u 'Teatru snova'.

U zadnjim satima prijelaznog roka dovedeni su Edinson Cavani i Alex Telles, ali izgleda da ni u samom Manchesteru više ne vjeruju da kasna pojačanja mogu nešto promijeniti. Uprava je okrenula broj - Mauricija Pochettina.

Pogledajte video: Kako se slavilo pod Pochettinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometno najpogubljeniji u klubu su američki vlasnici koji mijenjaju trenere i igrače, troše ogromnu lovu, a uspjeha nema. Niti nogometaša lidera koji mogu povući svlačionicu, koji znaju kako se osvajaju najveći trofeji.

Pochettino je odličan trener, premda bez posla gotovo godinu dana, od razlaza s Tottenhamom kojeg je u pet godina od momčadi za plasman u Europsku ligu bez šanse da taj trofej i osvoji doveo u finale Lige prvaka.

DEBAKL NA OLD TRAFFORDU Solskjaer leti s klupe? Spursi utrpali Unitedu šest komada!

Šef Unitedove parade Ed Woodward nekako ni sam više nije siguran treba li opet mijenjati trenera pa je, javljaju engleski mediji, inicijalno samo pripremio Pochettina da bude spreman jer je otkaz Oleu Gunnaru Solskjaeru realna i možda vrlo skora opcija.

Do kraja ovog mjeseca Man United (nakon gostovanja kod Newcastlea) čekaju PSG i RB Leipzig u Ligi prvaka, a Chelsea i Arsenal u Premiershipu (moraju samo u Pariz, ostalo igraju kod kuće).

MAN UTD - CRYSTAL PALACE 1-3 United sezonu otvorio porazom! Ponovljeni penal donio slavlje

Na kraju te priče procijenit će se Norvežaninov status. Naravno, osim ako u međuvremenu još negdje ne popije 5-6 komada. Da razmišlja na Unitedovoj razini, nakon 1-6 s Tottenhamom sam bi otišao istog trena kad je utakmica završila.

Kako god, Pochettino je spreman. A od istinski velikih trenerskih imena bez kluba je i Talijan Max Allegri. Realno, ako si trener Man Uniteda i doma izgubiš s pet razlike, dobiješ šest golova... Nije pitanje hoće li biti otkaza nego hoće li se dogoditi prije ili kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PredragKišurek 06.10.2020.

    Nisu tu treneri u pitanju nego nekvalitetni igrači.

  • NIKE 06.10.2020.

    Solskjaeru nisu odriješene ruke, igrači su razmaženi i rezultata nema. Kloop, Gasperini, Zidane, Guardiola imaju odriješene ruke i bolju suradnju sa upravom te je njihova glavna riječ u svlačionici. Pogba je umislio da je najbolji veznjak svijeta, a i boli ga realno za odgovornost na terenu. Ostatak Engleskih igrača je precijenjeno itd. Ferguson je i dan danas nedostižan, a kako se čini još dosta vremena, a lova ne može kupiti onu klasu kakvu su imali.

  • manchesteritsred 06.10.2020.

    Badava im, obrana je ko sir, puna rupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare