To je to što me zanima!

Manchester United prelomio s Cristianom Ronaldom: Izbacili su Portugalca iz prve momčadi!

Cristiano neće biti dio momčadi Manchester Uniteda u utakmici protiv Chelseaja, koja se igra u subotu. Ostatak momčadi priprema se zajedno za tu utakmicu, stoji na službenim stranicama Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Manchester United je s 2-0 (0-0) na domaćem terenu izdominirao Tottenham, a golove su zabili Fred i Bruno Fernandes, dok je veliki Cristiano Ronaldo (37) sve to morao gledati s klupe. I kad je utakmica bila pred krajem, kad je CR mogao dobiti priliku, Erik Ten Hag ga je poslao na zagrijavanje, ali ne i u igru te je tu Portugalcu prekipjelo pa je otišao put svlačionice prije kraja utakmice, a takvo ponašanje ne žele trpjeti među 'crvenim vragovima' te su izbacili Cristiana iz prve momčadi!

OTIŠAO U SVLAČIONICU Ronaldo napravio novu 'scenu' i razbjesnio navijače: 'Zadavio bih ga da sam trener Uniteda'

Daily Mail je pisao da je upravo Ronaldo krivac što nije ušao u igru jer je to odbio, a kako doznaje The Athletic, CR neće ni trenirati s momčadi.

- Cristiano neće biti dio momčadi Manchester Uniteda u utakmici protiv Chelseaja, koja se igra u subotu. Ostatak momčadi priprema se zajedno za tu utakmicu - stoji na službenim stranicama Uniteda.

Sve je prokomentirao i trener Uniteda, Nizozemac Erik Ten Hag koji se mora nositi s velikim imenom i egom u svlačionici.

- Vidio sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljat ćemo o tome. Sad slavimo pobjedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Volio bih zadržati fokus na momčadi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i zamjena. Bila je to timska izvedba - rekao je nakon utakmice, a očito priča nije urodila plodom.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Titanium777 20.10.2022.

    Ma kakav GOAT , to ne postoji , izmišljotina medija, kako bi mi mogli raspravljati o glupostima i imaginarnim stvarima !Ali kad bi se to i moglo nekim čudom odrediti , Ronaldo ni blizu toga. Ne moramo daleko u prošlost , onako iz prve: Zidane , Drogba - Ronaldo je za njih drugorazredni igrač.Možemo raspravljati eventualno samo o najboljem u svoje vrijeme , ali i tu teško , Messi je kvalitetniji od njega.

  • TECHNO VIKING 20.10.2022.

    vrijeme mu je za show--- ameriku!

  • RedDoor 20.10.2022.

    Ibrahimović je otišao u Ameriku i radio dar mar, jer je klasa. A Ronaldu treba odlična momčad da ga hrani dobrim povratnim loptama i još jedan napadač da mu odvlači stopere. Ferguson je jednom rekao da mu je najteže reći igraču da su ga godine sustigle i da nije više za klub, ali da to mora radi interesa kluba, ovdje je izgleda postupio suprotno svojoj filozofiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare