To je to što me zanima!

Mancini bijesnio na igrače u svlačionici: Bili ste kao go*na

Remi s Parmom razbijesnio je trenera Intera Roberta Mancinija koji je u svlačionici već na poluvremenu utakmice urlao na svoje nogometaše: 'Igrali ste kao go*na'
Vidi originalni članak

Interovi kiksevi u zadnjih par sezona nisu ništa novo, no onaj jučerašnji kada su odigrali 1-1 s davljenikom Parmom posebno je naljutio trenera.

Roberto Mancini već je u poluvremenu bijesnio na igrače u svlačionici, pišu talijanski mediji. Navodno se obrušio na svoje nogometaše i pritom nije birao riječi.

- Igrali ste kao go*na - urlao je Mancini čija je momčad neposredno prije kraja prvog poluvremena primila izjednačujući gol.

No nije ni tu stao Mancini. Iako je Kovačiću, Brozoviću i ekipi danas trebao biti slobodan dan, Mancini ih je odlučio kazniti jutarnjim treningom. Postrojio ih je u 8.30, a trening je protekao u tišini.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • DavidJolić 06.04.2015.

    rupa

  • Wizard 777 05.04.2015.

    frustrirani trener

  • ROBA68 05.04.2015.

    Mancini je prevara od trenera, slupa 100 MILIONA nečega na pojačanja a onda ne zna složiti ekipu i iskoristiti igrače mislim da bi svaki ko iole zna nešto o nogometu imao rezultate kao on ako ne i bolje,pa PARMU bi ŽELJO podero. MULAC JEDAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare