To je to što me zanima!

Mancini poludio: Pa to bih i ja zabio! Moram kupiti napadača

Ne mogu vjerovati što su promašili moji napadači. Posebice Mauro Icardi. To bih i ja zabio premda imam 51 godinu, ljutio se Mancini nakon blamaže protiv Carpija
Vidi originalni članak

Trener Intera Roberto Mancini oštro je kritizirao svoje napadače nakon susreta protiv Carpija (1-1) nakon kojeg su 'Nerazzurri' pali na četvrto mjesto Serie A.

- Ne mogu vjerovati što su sve promašili moji napadači. Posebice Mauro Icardi. Pa to bih i ja zabio premda imam 51 godinu - ljutio se Mancini.

Inter je poveo u 39. minuti golom Palacia, no u drugoj minuti sudačke nadoknade izjednačio je Kevin Lasagna gurnuvši Inter u nove probleme. Mancinijeva momčad je već tri kola bez pobjede, a u zadnjih pet kola samo je jednom slavila pa je s prve pala na četvrtu poziciju.

- Imamo problema s realizacijom, promašujemo previše prilika. Morat ćemo hitno kupiti jednog napadača - poručio je Mancini, dodavši sa smiješkom: 

- Možda će nam Napoli posuditi Gonzala Higuaina.

Argentinski napadač je trenutačno vodeći strijelac talijanskog prvenstva sa 21 golom, dok je prvi topnik Intera Icardi s osam golova. Zanimljivo, cijela momčad Intera je zabila samo pet golova više od Higuaina.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • petar8 25.01.2016.

    A ja sam siguran da bi i moja baba bolje vodila ekipu od tebe. Vodiš protiv slabog Carpija a ti se braniš. prve dvije izmjene su mu bočni za stopera i bočni za bočnog. onda najboljeg napadaća uvodi u 84.min.postavi u napad Icardija i palacija koji su zajedno stvorili nula šansi. POgotovo iCardi koji se kreće koliko i golman u hokeju. Sramota

  • donandres 25.01.2016.

    a jovetića ubijaš na klupi, lijepo si mogao icardija prodat, ludi englezi su htjeli dat veliki novac za njege i za taj iznos dovedeš 2-3 mlada igrača koji neće bit lošiji od icardija ,

  • tukinjo 25.01.2016.

    znaci od sutra clanak kako se Inter interesira za Ohanzu i ostale napadace Hajduka.. cijena 6- 7 mil eura... i na kraju kupuju Soudanija ili Pjacu za 20 mil..

Komentiraj...
Vidi sve komentare