To je to što me zanima!

Mancini ''razmetnome sinu'': Carlos Tevez, ti si glup čovjek!

Ponašao se glupo za igrača koji to ne bi smio raditi, posebno, za sjajnog igrača, rekao je Roberto Mancini nakon što je za sve vijeke vjerojatno završio s Tevezom
Vidi originalni članak

Odnos Roberta Mancinija i Carlosa Teveza posljednjih mjeseci se pretvorio u pravu britansku sapunicu. Menadžeru Manchester Cityja nije bilo lako trpjeti nepodopštine neposlušnog Argentinca, ali zbog velike odštete ruke su mu bile vezane kako bi ga pustio iz kluba.

No sad, kad je napokon došao kraj Mancinijevim mukama jer je Tevez nadomak Milanu, Talijan je u ponedjeljak ponovo otvorio paljbu prema svome, uskoro bivšem, igraču. 

- Carlos Tevez, ti si glup čovjek! Ponašao se glupo za igrača koji to ne bi smio raditi, posebno, za sjajnog igrača - rekao je Mancini, a prenosi The Sun.

Talijanski strateg se ponovo osvrnuo na incident iz rujna kad je Tevez odbio ući u igru u utakmici Lige prvaka protiv Bayerna.

- Bio sam bijesan jer to nisam očekivao od njega. Uvijek sam imao izvrstan odnos s njim. Prvi put sam vidio takvo što u tako važnoj utakmici kad je do kraja ostalo još 40 minuta.

Tevez je ostao u domovini iz koje se nije vratio unatoč obvezama prema 'građanima' što je očiti znak da City napušta u zimskom roku. Mancini tvrdi da je Tevezu u nekoliko navrata davao priliku da se iskupi.

- Rekao sam mu, ako se želi ispričati meni, klubu i momčadi, mogao bi se vratiti u ekipu. Sve bih mu oprostio, ali je rekao da nije imao vremena ispričati se.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mick 06.12.2011.

    Eeee Kad novac udari u glavu nema tu lijeka...

  • Aalmir 06.12.2011.

    lisac1 imas pravo...ovaj mancini veze nama o svom poslu!Naravno kad je tako krivis druge...(Nebranim teveza on isto pojma nema)

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 06.12.2011.

    dobro ce se uklopit u milanu.. nece mu dugo trebat za prilagodbu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare