To je to što me zanima!

Mancio ispalio: Ne pratim ništa oko Icardija jer gledam porniće

Ne čitam novine, ne slušam radio i ne gledam TV. Pogledam eventualno neki pornić, ispalio je trener naših reprezentativaca Brozovića i Perišića Roberto Mancini
Vidi originalni članak

Posljednji dani donose brojne špekulacije o novoj destinaciji kapetana Intera, Maura Icardija (23). Argentinac želi povećanje plaće na čemu najviše inzistira njegova žena-menadžer Wanda, a Inter kojeg vodi Roberto Mancini baš i nije pobornik te ideje jer bi to vjerojatno izazvalo lančanu reakciju pa bi i ostale zvijezde milanskog kluba krenule tim putem.

Wanda je bila jasna na svom Twitteru. Zaprijetila je transferom, prvi se javio torinski Juventus koji navodno nudi 50 milijuna eura.

Sva ta pompa čini se ne zamara trenera Mancinija, on ima svoj pogled na situaciju:

- Nisam vidio vijesti o kojima pričate, ne čitam ništa. Ja sam samo trener i to nije pitanje za mene. Igrač dolazi na treninge i radi dobro, to je za mene važno - započeo je trener naših Brozovića i Perišića pa poentirao:

- Ne čitam novine, ne slušam radio i ne gledam TV. Pogledam eventualno neki pornić - ispalio je popularni Mancio čime je nasmijao auditorij.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zagrebacki Plavi 14.07.2016.

    Nije to njegova zena

  • tomislav22 14.07.2016.

    Faxe taxi

  • calina 14.07.2016.

    rekao je "scherzo" pa se čovik nesmije malo šaliti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare