To je to što me zanima!

Mandžo igrač utakmice: Kicker mu je dao savršenu "jedinicu"!

Ugledni njemački magazin Kicker proglasio je Marija Mandžukića igračem susreta protiv HSV-a. Mandžo je u četvrtfinalu kupa zabio tri gola u 5-0 pobjedi Bayerna...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić briljirao je u 5-0 pobjedi Bayerna protiv HSV-a u četvrtfinalu njemačkog kupa. Mandžo je zabio prvi "hat-trick" u bavarskom dresu. 

Hrvatski reprezentativni napadač sjajno je odgovorio Pepu Guardioli koji ga je nedavno zbog nezalaganja izbacio iz momčadi. Ugledni njemački magazin Kicker proglasio je Mandžukića igračem utakmice. 

Igru hrvatskog napadača Kicker je ocijenio savršenom "jedinicom" (ocjene se kreću u rasponu od najbolje jedinice do najlošije šestice). Kicker u tekstu pod naslovom "Jasan odgovor Mandžukića i Kroosa", aludira na probleme ovog dvojca s Pepom Guardiolom. U opisu Mandžine igre stoji "hladnokrvni strijelac". 

- Mario Mandžukić je najbolji igrač kaznenog prostora na svijetu, ali ponekad morate igrati drugačije. Sve je u taktici - rekao je Pep Guardiola.

Toni Kroos od Kickera je dobio 1.5 i najbliži je Mandžukiću. Kod HSV-a Milan Badelj igrao je do 72. minute utakmice, a Ivo Iličević bio je na terenu svih 90 minuta. 

Obojica su dobila slabu ocjenu 4.5.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zosorli 14.02.2014.

    Manđo je zaslizio nadimak "hladnokrvni strijelac" svaka ti cast.....

  • fumarci 14.02.2014.

    Mandjukic se super razvio, postize nespektakularne golove, uvjek je na pravom mjestu kao nekad Inzaghi samo sta je Mandjo strasno dobar s Glavom. Gdje god da je igrao uvjek konstantno zabija i ne upada u neke krize kao neki Napadaci. Ali nitko se nece buniti protiv Guardiole ako ga ne stavi d pocetka jer ipak on snosi najvecu odgovornost i njemu pripadaju zasluge za tih 19 Utakmica bez poraza.

  • Rukfas_1 13.02.2014.

    Brodski decko! I radio je i bio je uporan, svaka mu cast! Sav taj trud i zalaganje mu se sad vracaju. Mario samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare