To je to što me zanima!

Mandžo je Mamiću 'uzeo' milijun eura i onda nestao

GDJE JE NESTAO MANDŽO: Protiv Salzburga je dobio crveni, protiv Anderlechta promašio zicer, a u Amsterdamu kao da ga nije ni bilo na terenu...
Vidi originalni članak

Kruno Jurčić zamijenio ga je u 88. minuti, a on treneru nije ni pogledao u oči. Nije Mandžukić uzeo ni klupsku jaknu, nije sjeo na klupu i odgledao kraj utakmice, nije navijao za suigrače. Pokupio se i otišao u svlačionicu. Prije toga skrivio je jedanaesterac i bio jedan od najgorih Dinamovih igrača na travnjaku Ajaxove Arene. Otprilike dvije godine nakon što je tu odigrao za desetku, srušio Ajax i najavio zvjezdanu karijeru, Mandžo se “ugasio”.
- Mandžukić ostaje u Dinamu, on je shvatio da je to najbolje za njega. Bit će naš glavni igrač u pohodu na Ligu prvaka - rekao je tada ushićeno Zdravko Mamić, a Mandžukić je iz njegove kancelarije izišao sa širokim osmijehom na licu. 
Naravno, dobio je pojačani ugovor, umjesto 450 tisuća zarađuje oko milijun eura na godinu. I tu, u lipnju, sezona za Mandžu kao da je završila jer, izuzev utakmice s Heartsom u Maksimiru, nije odigrao nijednu pamtljivu partiju. Protiv Salzburga je dobio crveni karton, protiv Anderlechta promašio jedini zicer na utakmici, u Areni, dakle, bio jedan od tragičara. Katastrofalan je bio i u Kazahstanu, neprimjetan i na Wembleyu... Mamić ga je kaznio sa 100.000 eura, sad izgleda kao da Mandžo kažnjava njega. Ove sezone kraljević više sliči prosjaku...


MAMIĆ GA NAGOVORIO DA OSTANE 29.6.2009.
Ide, ne ide, ide - ne ide! Werder je navodno nudio 10 milijuna eura, Mamić je čekao da netko ponudi 15 milijuna. I toga dana je presjekao, rekao je: “Mandžo ostaje!”. Mario je prihvatio, sa smiješkom. Jer dobio je novi ugovor.

ZBOG KARTONA OSTALI BEZ LIGE PRVAKA 29.7.2009.
Iako je u Salzburgu zabio gol, tamo je Mandžo potpisao Dinamu “presudu”. Dobio je dva glupa žuta kartona zbog protesta i “modri” su u uzvratu ostali bez najboljeg igrača. A s njim bi vjerojatno izbacili Red Bull.

PRVO PJESMICA PA KAZNA 31.8., 19.9.2009.
Nakon poraza od Heartsa (2-0), Zdravko Mamić navodno se sukobio s Mandžom. Zatim mu je, da ga motivira, skladao ljubavnu pjesmicu. Ali nakon poraza od Anderlechta odlučio mu je uzeti 100.000 eura.

BIO JE ŽRTVA, ALI IPAK JE ZABRINJAVAJUĆE 14.10., 22.10.2009
Protiv Kazahstana je Mandžo bio najlošiji igrač, u Amsterdamu također. Dobro, možda ga je Jurčić žrtvovao, pa je previše igrao obranu. Ali imao bi opravdanja da mu je to prva loša utakmica. Ovako je zabrinjavajuće.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • casio 26.10.2009.

    Manđo jednostavno ne zna igrati nogomet. Kad to shvate i novinari željni prodaje svojih članaka i prestanu napuhavati situacije neće biti lažnih zvijezda.

  • casio 26.10.2009.

    Novinari vi ste krivi. U nedostatku pravih zvijezda i bombastičnih članaka izmislili ste Manđu kao zvijezdu,a sad se svi čudimo što dečko ne zna igrati nogomet. V

  • milangirl86 24.10.2009.

    Bez veze trošit riječi na takvu Nulu od igrača!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare