To je to što me zanima!

Ola najavio, a Mandžo ispunio: Srušio 'staru damu' u Torinu!

Mandži je to drugi gol ove sezone u Ligi prvaka, a večeras je reprizirao 2009. Tada je Olić, također u dresu Bayerna, u Torinu zabio i asistirao. Bayern je pobijedio 2-0
Vidi originalni članak

Vjeruj mi, zabit će im Mandžo 100 posto. Imam osjećaj da će riješiti utakmicu, rekao nam je danas Ivica Olić.

Ola najavio, a Mario Mandžukić ispunio! Bayern je pobijedio Juventus 2-0 i prošao u polufinale Lige prvaka, a prvi gol zabio je hrvatski reprezentativac u 64. minuti! 

Opet je dokazao koliko je ubojit. Pobjegao je prvi put na utakmici na desetinku sekunde i odmah je pogodio mrežu! Schweinsteiger je nabacio iz slobodnog udarca, Martinez je pucao glavom, Buffon je obranio, ali odbio na šest metara, a tamo se našao Mandžo i lako glavom pogodio nebranjeni dio gola!

Znali smo da će biti teško zbog atmosfere na stadionu. Morali smo strpljivo čekati. Uspjeli smo u naumu, u prolasku u polufinalu, a ja sam jako sretan zbog svog gola, rekao je Mario nakon utakmice

S obzirom na to da su Bavarci i u prvoj utakmici pobijedili 2-0, taj trenutak definitivno je potvrdio pitanje polufinalista. 

To mu je drugi gol ove sezone u LP-u, a u Torinu je reprizirao 2009. godinu. Tada je u prosincu Olić, također u dresu Bayerna, u Torinu zabio i asistirao. 

Pamtit će ga i Buffon, nakon prošloljetnog Eura opet ga je nadmudrio. 

Igrao je do 83. minute, a jedino negativno što će pamtiti iz ove utakmice je žuti karton iz 7. minute, a to mu je suspendirajući. Neće igrati prvu utakmicu polufinala.

Bayern je u subotu proslavio prvenstveni naslov, a u 180 minuta rutinski je s ukupnih 4-0 prošao dalje i demonstrirao silnu moć. Večeras im 'stara dama' praktički nije stvorila niti priliku, a konačni rezultat u nadoknadi je postavio Pizarro. Sezona iz snova se nastavlja.

Ždrijeb je u petak u Nyonu točno u podne.

OVDJE pogledajte Mandžin gol.

Povijesni dan za njemački nogomet

Prvi put od 1992. kada je reformirana Liga prvaka, njemački nogomet ima dva predstavnika u polufinalu istodobno! Jučer se među četiri najbolje momčadi plasirala i Borussia Dortmund.

Dva Hrvata u polufinalu

Osim Marija Mandžukića, ždrijeb će s nestrpljenjem iščekivati i još jedan Hrvat - Luka Modrić!

Idi na 24sata

Komentari 278

  • podkapa 11.04.2013.

    nema sta bolji pobjedio zasluzeno

  • radislav 11.04.2013.

    bozo susec je pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Dakso 11.04.2013.

    Ovaj Elvis Scoria pojma nema prognozirat utakmice, lose totalno. Bolje da Knaza zovu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare