To je to što me zanima!

Mandžo se oprostio od Milana

Legendarni hrvatski nogometaš nije se najbolje snašao u kratkoj epizodi na San Siru, odigravši svega 11 utakmica bez gola i asistencije. Tko zna, možda se odluči za neki novi izazov i s 35 na leđima
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (35) potvrdio je kako iduće sezone neće igrati za Milan.

Srebrni hrvatski reprezentativac, koji je za "rossonere" potpisao u siječnju, odigrao je u nedjelju na gostovanju kod Atalante posljednjih 12 minuta u pobjedi kojom je milanski klub nakon sedam godina izbivanja izborio grupnu fazu Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mario je imao opciju produljenja ugovora s "rossonerima", ali uz probleme s hvatanjem forme zbog duljeg izbivanja pa i ozljede i svega 287 odigranih minuta u 11 utakmica, u kojima nije zabio, rastanak je bio neminovan.

GDJE ĆEŠ NA STIJENU... VIDEO Mandžo je složio igrača Atalante na pod: Tražio sukob

"Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam vodstvu kluba na pruženoj prilici, stručnom stožeru na posvećenom poslu i suigračima koji nisu samo odlični igrači, nego i odlična momčad", napisao je Mandžo na Instagramu i dodao:

"Sretan sam što smo vratili ovaj veliki klub u Ligu prvaka, gdje i pripada. Želim svima u klubu samo najbolje u budućnosti."

Napravio je sjajan potez u travnju odrekavši se 300.000 eura plaće u humanitarne svrhe jer nije odigrao ni minute.

- To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike te profesionalne vrijednosti. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu - govorio je sportski direktor Milana Frederic Massara (52).

SRETAN ROĐENDAN, MANDŽO Ratnik velika srca, koji uopće nije htio biti napadač, uveo nas u finale SP-a, sad je na odlasku

Što dalje? Sudeći po Mandžinoj odlučnosti i fizičkoj spremi, ne bi nas iznenadilo da nastavi igrati u nekoj drugoj ligi. A možda će i nakon odmora shvatiti da je vrijeme za oproštaj i neke druge izazove...

Kako god, Mario će zauvijek ostati u pamćenju svakoga hrvatskog navijača jer je zabio najvažniji gol u povijesti "vatrenih" kojim ih je uveo u finale Svjetskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • johnny001122 25.05.2021.

    Koliko je zaradio za tih 11 tekmi? I ja bi isto tako.

  • intellectus 24.05.2021.

    Mandžo, vrati se u Zagreb, Dinamu još uvijek možeš puno dati.

  • sasa66 24.05.2021.

    Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare