To je to što me zanima!

Mandžukić se oglasio prvi put nakon oproštaja: Uživao sam u odličnoj predstavi i atmosferi

Dugogodišnji reprezentativni napadač nije htio propustiti utakmicu Hrvatske i Slovenije i ponovno se susreo s izbornikom i bivšim suigračima u reprezentaciji. Čestitao je na pobjedi
Vidi originalni članak

U petak je objavio kraj profesionalne igračke karijere, a već u utorak bio s donedavnim suigračima u utrobi Poljuda i pružio im podršku uoči utakmice sa Slovenijom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mario Mandžukić (35) i u mirovini je rado viđen gost utakmica Hrvatske, bio je na rasprodanom Maksimiru na utakmici sa Španjolcima, gdje su mu zahvalili na reprezentativnoj karijeri s 89 nastupa i 33 gola. Lani je stigao na trening u Zagreb. A sad je svratio do Splita.

"Bravo Hrvatska! 🇭🇷 Drago mi je što sam uživao u odličnoj predstavi naše reprezentacije i krasnoj atmosferi na Poljudu ❤️‍🔥👏🏼", napisao je Mario u objavi na Instagramu uz fotografije na kojima se pozdravlja s izbornikom Zlatkom Dalićem i igračima Marcelom Brozovićem i Nikolom Vlašićem.

Mandžo je u petak rekao "zbogom" aktivnoj karijeri pismom malom Mariju u kojem se prisjetio 17 godina igranja.

"Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta", napisao je.

"Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći - suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan!

A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio.

USKORO POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANOG MEČA VASO vs. CROATA: 

Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju.

Uživaj!
Tvoj veliki Mario

P.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute 😉"

Idi na 24sata

Komentari 18

  • СокоСаДинаре 10.09.2021.

    Ovo je samo blagi uvod u priču o Mariju Mandžukiću, fudbaleru koji je pre samo nekoliko dana odlučio da okači kopačke o klin u 35. godini, ne želeći da igra ispod nivoa na koji je navikao u trofejnoj karijeri. I moj ugao kako sam ga zapametio za sva vremena... Vraćamo se osam godina unazad... Dobio sam zadatak da odem na Ušće, gde su sa maksimalnim obezbeđenjem bili fudbaleri Hrvatske na sedeljci povodom rođendana njihovog selektora Igora Štimca. "Idem dole da uradim intervju?", naivno sam pitao tadašnjeg urednika verujući da to tako lako ide, na šta se samo nasmejao glasno, ali i rekao rečenicu koju ću zauvek pamtiti, verovatno verujući da ne mogu da ispunim zadatak. "Ako uzmiš izjavu Modrića ili Mandžukića dobićeš zaposlenje", rekao mi je, na šta sam u sebi opsovao znajući da se neću vratiti na Obilićev venac bez reči bar jednog od dvojice. Sam podvig je bio samo doći do objekta koji tačno puca pogledom na zidine Kalemegdana, posebno sa fotoreporterom i snimateljom, jer je u krugu od pet kilometara bilo policije, ali i jednog pripadnika koji nas je nekim čudom pustio zbog novinarskih legitimacija. "Luka, može izjava?", na šta sam momentalno odričan odgovor od Modrića, ali kao klinac željan dokazivanja nisam odustajao. Sledeći je bio Mandžukić i od njega nema povlačenja. I on je odbio, ali sam izvadio "keca iz rukava". "Ako mi daš izjavu dobiću posao", morao sam da se snađem, na šta nisu bili imuni Darijo Srna i Domagoj Vida, vršeći dodatan pritisak.

  • Space Burek 09.09.2021.

    Steta sto mu je Sarri unistio zadnje 2-3 godine karijere.

  • Ballibeg 09.09.2021.

    Toliko si mi sreće priuštio u životu da nemaš niti pojma. Čast mi je što sam živio u tvojem dobu, pričat će se onima koji dolaze nakon nas. Hvala ti na svemu legendo uživaj u zasluženoj mirovini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare