To je to što me zanima!

Mandžukić je bio vođa Juvea i Ronaldo je pucao od ljubomore

Mandžo je imao svoje mjesto, svoj 'tron' u Juventusovoj svlačionici. Kad bi se popeo i počeo govoriti nitko drugi ne bi ni pisnuo, slušalo se lidera. A to se Cristianu Ronaldu ama baš nikako nije sviđalo
Vidi originalni članak

Na terenu su se slagali vrhunski, ali izgleda da Cristianu Ronaldu nije bilo baš teško kada je Maurizio Sarri odlučio da u njegovom Juventusu nema mjesta za Marija Mandžukića.

POGLEDAJTE VIDEO: MARIO MANDŽUKIĆ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanski dopisnik engleskoj Daily MailaAlvise Cagnazzo, otkrio je kako taština briljantnog Portugalca nije baš lako prelazila preko statusa koji je Hrvat 'krvavo' zaradio i imao u torinskoj svlačionici.

- Hrvat bi se stao na stol u svlačionici i tad nitko ne bi govorio nego su svi u tišini i pozorno slušali. Karizmatični je Mandžukić imao tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanje suigračima Juventusa, svima uključujući i Ronalda. Portugalcu, nenaviklom na takvu ulogu, to se nije sviđalo - napisao je Cagnazzo.

Ronaldo ima ugovor s Juventusom do ljeta 2022., a Mandžukić je početkom godine iz Torina otišao u katarski Al Duhail.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MK2532 09.05.2020.

    Dajte prestanite opravdavati i braniti Sarrija svaljujući krivnju za ponižavanje Mandže na Ronalda!! Svatko i malo normalan zna tko je pravi krivac za sve! Mandžo je odavno bio miljenik navijača i svlačionice, nije to od jednom postao zadnje sezone! Ronaldo je to znao i prije dolaska u Juventus! Da je bio ljubomoran postavio bi uvjet da se Mandžu proda ako želi njega, a ne bi cijelu jednu sezonu odigrao s njim i funkcionirao i slagao se s njim bolje nego sa ikojim drugim! Ne volim Ronalda, ali on s ovim za Mandžu nema nikakve veze! Sarrije Mandžu ponižavao zbog svojeg miljenika Higuania! Znao je on da ako stavi Mandžu u igru da njegov Higuani neće moći igrati pored Ronalda i Dybale! A ako stavi Mandžu na klupu znao je da će tribine vršiti pritisak na njega da uvodi Mandžu u igru, a ako bi ga uvodio znao je da bi Mandžo svojom igrom poslao Higuania na klupu, kao i svaki puta do sada! Sarri je jedan od krivaca za to sa Mandžom! Da je Allegri ostao, malo sutra bi Mandžo bio ponižen! A drugi krivac je pohlepna Uprava Juventusa koja nije stala u obranu igrača kako ne bi morali treneru dati novac, nego su se riješili igrača koji je bio jedan od najvažnijih, kako bi mogli zaraditi! Niku obožavam i žao mi je zbog onog što je doživio u Bayernu, ali njihovu Upravu volim baš zbog toga što su potpuna suprotnost Juventusu, oni drže do svojih igrača, znaju cijeniti one koji su im najvažniji, nije im bitniji novac od igrača!

  • violetmind 23.04.2020.

    Koga briga🤣!

  • The_Man 22.04.2020.

    hahahahahaha! još!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare