To je to što me zanima!

Mandžo je zabio za 76 sekundi! Nitko Realu nije zabio brži gol

Naš je napadač posljednji gol zabio u siječnju u pobjedi protiv gradskog rivala Torina u kupu 2-0. Post je trajao više od tri mjeseca, ali je Mandžo večeras opet zabio europskom prvaku i to dva gola
Vidi originalni članak

Real Madrid - Juventus 0-2 (Mandžukić 2', 37')

Lani je Mario Mandžukić škaricama zabio Realu u finalu Lige prvaka u Cardiffu, a večeras je opet bio koban za "kraljeve".Mandžo je zabio za vodstvo Juventusa već u drugoj minuti. Drugi je gol naš napadač zabio u 37. minuti. Dva skoka, dva gola glavom.

Kakva Marijeva partija u prvih 45 minuta...

SPAS U 98. MINUTI Mandžukić zabio dva Realu, ali penal u 93. slomio je Juventus

Sjajno mu je kod prvog gola nabacio Sami Khedira, a Mario se samo naklonio za 1-0. Izračunali su da mu je trebalo točno 76 sekundi što je najbrži gol koji je Real Madrid ikad primio kod kuće u Ligi prvaka.

VIDEO

Ne bi Mandžo vjerojatno zaigrao u prvom sastavu niti večeras da Paulo Dybala nije dobio crveni karton prije tjedan dana. To je ispalo sjajno jer Mandžo je zabio i drugi gol Realu, pred kraj prvog dijela i doveo Juventus na korak do čuda.

VIDEO

Juventus je pobijedio 3-1. Ronaldo je golom iz penala u 98. minuti odveo Real dalje.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • realnost1110 12.04.2018.

    Je li moguce da apsolutno nitko ne spominje ponisten cisti gol isca. Penal je onako, mogao se suditi, ali i ne.

  • 12.04.2018.

    Nedovoljan intenzitet. Više od ovoga meni govori reakcija Buffona. Sjetite se 3-0 iz Torina i kako je čestitao Realu. Tu je bio tri metra udaljen i ja mu vjerujem. Tužno jek bilo gledati kako dobiva crveni, ovo mu je vjerojatno zadnja utakmica u Ligi prvaka. Tužno da je ovo završilo na ovakav način. Da je ovakva situacija bila na drugoj strani, teško da bi se sudilo... - rekao je Jeličić. Ovo je vise nego dovoljno.buffon je ljudia kroz cijelu karijeru, a nije mi jasno kako ovakvu utakmicu sudi sudac iz zemlje koja nema prestavnika na svjetskom.to je kao da pejin sudi nema razlike samo ovaj englez.

  • vontrapp 11.04.2018.

    ovaj marcelo je katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare