To je to što me zanima!

'El Niñov' šou: Zabio dvaput i izbacio 'kraljeve' iz Kupa kralja

Fernando Torres bio je zvijezda uzvratne utakmice osmine finala Kupa kralja s dva gola kojima je Atlético remizirao s Realom i s ukupnih 4-2 prošao među 8 najboljih
Vidi originalni članak

Fernando Torres nikad dosad nije zabio na Santiago Bernabéuu. No u uzvratu osmine finala Kupa kralja "El Niño" je Realu utrpao dva i tako natjerao "kraljevski klub" da se oprosti od moguće obrane naslova . Bilo je 2-2 , pa je pobjeda iz prve utakmice na Vicente Calderónu (2-0) bila sasvim dovoljna za prolazak Simeonove momčadi među osam.

Mario Mandžukić zbog viroze nije mogao biti ni na klupi , no navijači Atlética nisu morali previše brinuti kako će se to odraziti na igru njihovih miljenika, tek 50-ak sekundi. Toliko je, naime, trebalo "El Niñu" da zabije nakon što je Griezmann ukrao loptu Pepeu , a Atléticova 19-ica fino poslala loptu u rašlje za šok na tribinama.

Trgnuo je hladan tuš na startu realovce, pa je gostujući golman Jan Oblak bio na pravim mukama u sljedećih pola sata. Pokušali su Bale , Isco i Ronaldo , a onda je iz jednog naizgled bezopasnog slobodnjaka slovenski golman kiksao. Ubacio je Kroos svoju desetu asistenciju otkako je došao iz Bayerna, a Sergio Ramos glavom poslao loptu u praznu mrežu.

Da je Ronaldo samo nekoliko minuta poslije uspio zabiti nakon što je Oblak izašao s gola, vjerojatno bi nastavak utakmice bio drugačiji. Ovako je Atlético na odmor otišao s vrlo dobrih 1-1 , a na početku nastavka opet je pogodilo dijete "rojiblancosa".

Opet je greška zadnje linije kumovala golu koji je primio Keylor Navas ; ovaj put bio je to Sergio Ramos čije je dodavanje presjekao Griezmann i uposlio Torresa, a on zavaljao Pepea i provukao loptu u mrežu za svoj drugi gol, drugi na samom početku poluvremena.

Nevjerojatno je koliko je obrana Reala bila dekoncentrirana , Ramos je prodao dosta lopti Griezmannu i društvu, no ipak je to bilo to od golova u mreži Navasa. Neraspoloženi Cristiano Ronaldo ipak je uspio zabiti gol nade za Real glavom u 54. minuti nakon Baleova ubačaja s lijeve strane, a nakon toga Torres je izašao na zasluženi odmor.

Probali su igrači Carla Ancelottija nakon izjednačujućeg gola zabiti novi za još više drame za završnicu utakmice, ali svaki pokušaj stao bi negdje u šesnaestercu pred gusto posloženom Atléticovom obranom. U završnici golova nije bilo, ali jest opasnih startova pa je glavni sudac Antonio Miguel Mateu Lahoz podijelio četiri žuta kartona.

Atlético slavi veliki remi i prolazak u četvrtfinale u kojem će vrlo vjerojatno igrati protiv Barcelone koja brani 5-0 iz prve utakmice kod Elchea.

Kup kralja, osmina finala, uzvrat:

  • Real Madrid - Atlético Madrid 2-2 (Ramos 20', Ronaldo 54' / Torres 1', 46')
Idi na 24sata

Komentari 371

  • vagapravde 16.01.2015.

    ..pepe majstore prostora i lažnjaka...hahaahahahaah

  • MrJinks 16.01.2015.

    Zajebače Manđu ..nemoguče ..lik uđe baš kad netreba i napravi spektakl ...

  • dobro jutro 16.01.2015.

    Odlicna utakmica,ali fali Modric ili netko drugi u sredini Ne zanam kada ce taj James opravdati novac zakoji je placen sinoc definitivno nije,kao ni Bale a pogotovu Navas koji izgleda kao da nije nikad bio na golu,mislim da je Anceloti pogrijesio sto je prvu utakmicu zapoceo sa rezervama i vise se to nije dalo popraviti,nadmudrio ga Simeone

Komentiraj...
Vidi sve komentare