To je to što me zanima!

Mandžukić sve bliže Fiorentini: Ribery nagovara njega i Götzea

Oba nogometaša su trenutačno slobodni igrači. Mandžina epizoda u katarskom Al-Duhailu završila je nakon tek šest mjeseci, a Götzeu je istekao ugovor s Borussijom Dortmund
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda Bayern Münchena Franck Ribery želi dovesti u Fiorentinu druge dvije bivše zvijezde bavarske momčadi - Marija Mandžukića i Marija Götzea

TALIJANI TVRDE: 'Mandžukić ide u Fiorentinu! Zarađivat će 3 mil. € godišnje'

Kako javljaju Bild i Corriere dello Sport, Ribery trenutačno uživa u Firenci i neslužbeni je pregovarač u pokušaju dovođenja svoja dva bivša suigrača.

ČEKAJU GA U FIRENCI Legenda Fiorentine: Mandžo bi našu ekipu nosio na ramenima!

Oba nogometaša su trenutačno slobodni igrači. Mandžina epizoda u katarskom Al-Duhailu završila je nakon tek šest mjeseci, a Götzeu je istekao ugovor s Borussijom Dortmund.

Ribery se ove sezone borio i s ozljedom gležnja, no s 37 godina uspio je triput zabiti i dvaput asistirati u 18 utakmica, a Fiorentini ne bi smetalo imati još dva iskusna igrača poput Mandže i Götzea. 

Koliko Mandžu žele u Toskani, najbolje oslikava komentar bivšeg igrača "viola" Christiana Amorosa (43), člana legendarne generacije s Batistutom, Toldom, Ruijem Costom, Edmundom...

- Takvo pojačanje Fiorentina traži godinama. To je tip koji cijelu momčad nosi na svojim ramenima. Bio bi savršen! On, Ribéry i Chiesa, kakav bi to bio trojac - rekao je nekadašnji veznjak za TuttoMercato.

Mandžukić je napunio 34 godine u svibnju, a davno se navikao na talijanski nogomet. Čak pet godina proveo je u Juventusu u kojem su ga navijači htjeli dugo zadržati, ali trener ga nije htio u klubu. Götze je pak tek napunio 28. rođendan.

FOTO: ODMARA U HRVATSKOJ Traže mu klub, a on po gitari: Mandžo zasvirao 'no good' note

Fiorentina ima naviku dovođenja bivših igrača bavarskog velikana. Uz Riberyja i pregovore s ovi dvojcem, nekoliko godina ranije je u Firencu stigao i Mario Gomez.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 19.07.2020.

    Nije Fiorentina normalan klub kada u ekipi ima 2 veterana i čovjeka koji nije u formi godinama.

  • 19.07.2020.

    hihih svi trojica 100godina buducnost firentine

  • 19.07.2020.

    kasnoje riberu zate i mandjuukivica proslojevase vrime ni u dubsji nije moga igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare