To je to što me zanima!

Mandžukić zabio jedini gol za Juve u pobjedi protiv Empolija

PRVI OVE GODINE Nakon gola za Hrvatsku, Mario Mandžukić i na klupskom se planu u 2016. prvi put upisao u strijelce. Bio je to važan gol za pobjedu Juventusa protiv Empolija
Vidi originalni članak

Nakon Ive Iličevića (HSV) i Domagoja Vide (Dinamo Kijev), u subotu se od hrvatskih reprezentativaca u strijelce upisao prvi topnik "vatrenih" Mario Mandžukić. Napadač Juventusa zabio je jedini gol u pobjedi "stare dame" nad Empolijem 1-0.

Igrala se sama završnica prvog poluvremena kad je Paul Pogba ubacio s lijeve strane na glavu Mandži koji glavom vara Skorupskog i donosi Torinezima važna tri boda kojima su, uz utakmicu više, pobjegli Napoliju šest bodova na vrhu Serie A.

Sedmi je to ovosezonski prvenstveni gol za Brođanina u dresu Juventusa i tek prvi ove godine, samo sedam dana nakon što je otvorio reprezentativni konto golom u Budimpešti u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske. Protiv Empolija je igrao do 66. minute.

U prvoj subotnjoj utakmici programa 31. kola Serie A Sassuolo je kao gost pobijedio Carpi 3-1. Šime Vrsaljko odradio je svih 90 minuta za pobjednike koji su se učvrstili u gornjoj polovici ljestvice, dok Igor Bubnjić nije bio u zapisniku za sastav Carpija.

Serie A, 31. kolo:

  • Carpi - Sassuolo 1-3
  • Juventus - Empoli 1-0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 24

  • M.BOCWANNA 03.04.2016.

    Obicni prosjecni igrac (ne i nogometas) koji trčkara

  • OrcaPerestrojka 03.04.2016.

    Ovi koji komentiraju protiv Mandže ne bi dobili ni časne u trećoj franjevačkoj ligi.

  • dobro jutro 03.04.2016.

    Mandzo standardo dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare