To je to što me zanima!

Mane iznenadio odabirom broja koji će nositi u dresu Bayerna

U prvom razgovoru pokazao je koliko je nesebičan. Suzdržano je rekao: 'Nije me briga na kojoj ću poziciji igrati.' To se rijetko doživi u prvom razgovoru, rekao je Nagelsmann za Manea koji je imao malo zahtjeva
Vidi originalni članak

Dosadašnji napadač Liverpoola Sadio Mane (30) prošlog je tjedna potpisao trogodišnji ugovor s njemačkim velikanom, Bayernom iz Munchena. 

Jedan od najboljih napadača današnjice, na Allianz Arenu došao  je u transferu vrijednom 40 milijuna eura, a odabirom broja koji će nositi na dresu iznenadio je brojne navijače. 

Naime, Mane će igrati s brojem 17, koji di sada u karijeri nije nikada nosio. U Liverpoolu je nosio broj 10, u Salzburgu 21, dok je na početku svoje karijere u Metzu igrao s brojem 33. 

- U prvom razgovoru pokazao je koliko je nesebičan. Suzdržano je rekao: 'Nije me briga na kojoj ću poziciji igrati.' To se rijetko doživi u prvom razgovoru. Stavio se na raspolaganje klubu i treneru, imao je malo zahtjeva. Češće igrači kažu kako žele igrati ovo ili ono jer inače neće doći -  izjavio je Bayernov trener Julian Nagelsmann.

Mane je u Liverpoolu proveo šest godina (2016–2022), a iz kluba je otišao godinu dana prije isteka ugovora. Za "redse" je odigrao 269 utakmica i zabio je 120 golova. Treće je pojačanje Bayerna ovog ljeta, nakon što su ranije iz Ajaxa stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazraoui.

- Vrlo sam sretan što sam napokon u Bayernu. Imali smo puno razgovora i od početka sam osjetio interes ovog velikog kluba. Zbog toga nije bilo dvojbe i ovo je pravo vrijeme za izazov. Želim puno postići s Bayernom - izjavio je Sadio Mane po dolasku u klub. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nestimene 28.06.2022.

    M.M.17

  • Vozzdra 27.06.2022.

    da, baš je iznenadio, stotine milijuna širom svijeta se čudi njegovom odabiru broja na dresu. Odluka koja će dovesti do tektonskih promjena na Zemlji.

  • LavBox 27.06.2022.

    kako jedva cekam da sezona pocne da se vidi koliko je ovaj igrač precijenjen. Blage veze nema, jedino zna trčat. Ko i Vini Jr. u realu, tak dribla i sebe i druge, finiširat ne zna nikako. Rijetko koji tamnoputi igrač je top igrač (tipa Drogba il Eto'o), ostali nitko ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare