Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mane iznenadio odabirom broja koji će nositi u dresu Bayerna

Mane iznenadio odabirom broja koji će nositi u dresu Bayerna
3

U prvom razgovoru pokazao je koliko je nesebičan. Suzdržano je rekao: 'Nije me briga na kojoj ću poziciji igrati.' To se rijetko doživi u prvom razgovoru, rekao je Nagelsmann za Manea koji je imao malo zahtjeva

VIDEO

Dosadašnji napadač Liverpoola Sadio Mane (30) prošlog je tjedna potpisao trogodišnji ugovor s njemačkim velikanom, Bayernom iz Munchena. 

Jedan od najboljih napadača današnjice, na Allianz Arenu došao  je u transferu vrijednom 40 milijuna eura, a odabirom broja koji će nositi na dresu iznenadio je brojne navijače. 

Naime, Mane će igrati s brojem 17, koji di sada u karijeri nije nikada nosio. U Liverpoolu je nosio broj 10, u Salzburgu 21, dok je na početku svoje karijere u Metzu igrao s brojem 33. 

Champions League - Round of 16 Second Leg - Liverpool v Atletico Madrid

- U prvom razgovoru pokazao je koliko je nesebičan. Suzdržano je rekao: 'Nije me briga na kojoj ću poziciji igrati.' To se rijetko doživi u prvom razgovoru. Stavio se na raspolaganje klubu i treneru, imao je malo zahtjeva. Češće igrači kažu kako žele igrati ovo ili ono jer inače neće doći -  izjavio je Bayernov trener Julian Nagelsmann.

Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.

Mane je u Liverpoolu proveo šest godina (2016–2022), a iz kluba je otišao godinu dana prije isteka ugovora. Za "redse" je odigrao 269 utakmica i zabio je 120 golova. Treće je pojačanje Bayerna ovog ljeta, nakon što su ranije iz Ajaxa stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazraoui.

- Vrlo sam sretan što sam napokon u Bayernu. Imali smo puno razgovora i od početka sam osjetio interes ovog velikog kluba. Zbog toga nije bilo dvojbe i ovo je pravo vrijeme za izazov. Želim puno postići s Bayernom - izjavio je Sadio Mane po dolasku u klub. 

Official presentation Sadio MANE FC Bayern Munich.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka