To je to što me zanima!

Maratonac Brozović postavio rekord svjetskih prvenstava

Podsjetimo, Brozović se ozlijedio krajem rujna u utakmici Lige nacija protiv Austrije (3-1). Stradao je mišić pa je Brozović pauzirao nešto više od mjesec dana
Vidi originalni članak

Još je jednu fenomenalnu utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odradio veznjak Marcelo Brozović (30). Nogometaš Intera odigrao je u osmini finala protiv Japana svih 120 minuta. Realizirao je i jedanaesterac u raspucavanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Pregleda dana SP-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

LUDILOOO, HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU:

Brozović je postavio novi rekord svjetskih prvenstava po pretrčanim kilometrima na jednoj utakmici. Pretrčao je 16,7 kilometara protiv Japana. I prijašnji rekord držao je Brozović. U polufinalu SP-a protiv Engleske prije četiri godine u Rusiji pretrčao je 16,33 kilometra.

Podsjetimo, Brozović se ozlijedio krajem rujna u utakmici Lige nacija protiv Austrije (3-1). Stradao je mišić pa je Brozović pauzirao nešto više od mjesec dana.

'ISCRPLJUJUĆA UTAKMICA' Livaković: Jedan od najdražih trenutaka u karijeri; Modrić: Na kraju smo pokazali karakter SUSJEDI O HRVATSKOJ Mediji iz regije: Vatreni su imali sreće! Penali očito nisu rulet kada u njima sudjeluju Hrvati

Japan - Croatia Live Score
Idi na 24sata

Komentari 4

  • lily A 07.12.2022.

    Brzi Gonzales 👏

  • Nabim Jako 05.12.2022.

    a vi nesto pljuvate po brozovicu kao ne trci dovoljno, sram vas i stid bilo! bravo maratonac!

  • Maraton 05.12.2022.

    Svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare