To je to što me zanima!

Marca: Real je u krizi jer su mu Modrić i Kroos u očajnoj formi

Real Madrid potresa teška rezultatska kriza, a mnogi kao glavnog krivca vide trenera Julena Lopeteguija. Međutim, ugledni španjolski list Marca tvrdi da su krivci Modrić i Kroos koji su u očajnoj formi...
Vidi originalni članak

Real Madrid ne zna za pobjedu već četiri utakmice zbog čega slobodno možemo reći da 'kraljevi' trenutno prolaze kroz tešku krizu. 

Da stvar bude još gora po njih, u te četiri utakmice nisu zabili niti jedan gol, a to im se nije dogodilo već više od 30 godina. Mnogi kao glavnog krivca za tu krizu vide trenera Lopeteguija, ali Marca je šokirala nogometnu javnost i označila Modrića i Kroosa kao ljude odgovorne za Realovu krizu. 

- Dvostruka kriza u Madridu: 'Toni Kroos i Luka Modrić u očajnoj formi' - stoji u naslovu teksta kojeg je objavila Marca, a onda su pobliže objasnili zbog čega smatraju da su njih dvojica 'krivci'. 

TALIJANI TVRDE: 'Lopetegui je bivši, a na klupi Reala zamijenit će ga Conte'

-  Kroos u šest utakmica za klub i reprezentaciju ne zna za pobjedu. Sve je počelo porazom u Sevilli, a nastavilo se do posljednjeg poraza Njemačke od Francuske u susretu gdje je dao gol iz kaznenog udarca. Prošlo je već 540 minuta od njegove zadnje pobjede, a uz to je izgubio čvrstoću i preciznost, dvije karakteristike koje su ga najviše krasile - navode Španjolci, a onda objašnjavaju Modrićevu situaciju:

- Modrić je igrao za svoju reprezentaciju u remiju protiv Engleske (0-0) i to je već peta utakmicu koju je on igrao, a da njegova momčad nije dala gol. Ako to pretvorimo u minute dobit ćemo brojku od 499 minuta od kada je momčad u kojoj je igrao Luka Modrić zabila zadnji gol. Dobio je odmor samo u prijateljskoj utakmici protiv Jordana i ranije se vratio u Madrid kako bi trenirao sa suigračima - zaključuju.

Za trenera Reala sada slijedi ključan period. 'Kraljevski klub' će se najprije suočiti s Levanteom i Viktorijom Plzen, nakon čega slijedi spektakl i veliki okršaj s Barcelonom na kultnom Camp Nou, a Španjolci navode da dvojica veznjaka moraju što prije pronaći odgovor na lošu formu kako bi se rezultatska kriza Madriđana privela kraju.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • cimerrr 18.10.2018.

    Krive Modrića jer Hrvatska ne može zabiti gol? He,he,he,komedijaši,ne bi ni Španjolska zabila da joj u napadu igraju Santini,Livaja,Pjaca,Rebič,Krama...

  • 18.10.2018.

    A da nije mozda zbog nedostatka Ronalda???ja sam gledao gdje Benzema prazne golove promasiva

  • Dustov 18.10.2018.

    Politika je kriva uvik su dovodili zamjene za velike igrace,sad nisu misleci kako postojeca momcad koja je dugo na okupu osvaja uvijek ligu prvaka,e al zajeb,ove godine je sp izraubalo luku i jos neke malo manje,nisu doveli hazarda i otisa smireni zidane i eto ti muke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare