To je to što me zanima!

Marca: Samo za dio Modrića isplati se otići na utakmicu

Modrić je mahnuo čarobnim štapićem i oduševio Bernabeu nekim od najboljih trikova, napisao je Mundo Deportivo nakon pobjede Real Madrida protiv Alavesa
Vidi originalni članak

U pobjedi Real Madrida protiv Alavesa rezultatom 3-0, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (36) odigrao je još jednu odličnu utakmicu ove sezone. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je bio u početnom sastavu Reala, a igrao je do 82. minute. Gledatelji su hrvatskog maestra na izlasku nagradili ovacijama, a prema pisanjima španjolskog lista Marce, Modrić je briljirao u drugom poluvremenu. 

"Samo za dio Modrića vrijedi otići na utakmicu", piše Marca. 

NIJE ODUŠEVIO ŠPANJOLCE 'Verratti je odškolovao Modrića, Luka je protiv PSG-a napravio pogrešaka kao u cijeloj sezoni'

Podsjetimo, Real Madrid je u osmini finala Lige prvaka izgubio od PSG, a jedini gol za Parižane u sudačkoj nadoknadi zabio je Kylian Mbappé. 

"Modrić se vjerojatno najviše mučio u Parizu. Možda je previše pokušavao biti u glavnoj ulozi i to ga je koštalo na početku. Kada je uhvatio ritam s loptom, to se osjeti u igri. Bio je sve bolji kako je utakmica napredovala. Njegova igra u drugom poluvremenu je fantastična. Napustio je teren s ovacijama Bernabeua", dodali su.

Real pobjedom u 25. kolu La Lige došao na sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Sevillu te ukupno ima 57 bodova. 
Katalonski Sport Modriću je dao ocjenu osam napisavši kako je "mahnuo čarobnim štapićem i oduševio Bernabeu nekim od najboljih trikova". 

"Pokazao je neke od poteza koje ima u svom repertoaru. Bili su spektakularni", piše Mundo Deportivo. 

Na ljestvici španjolskog prvenstva treći je Betis sa 43 boda iz 24 nastupa, a na četvrto mjesto probio se Atletico Madrid sa 42 boda.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Bummser 30 20.02.2022.

    Ebes to protiv levata po španjolskoj, Veratti ih potrpao u džep onako omalen, ne krivim ni Modrića , Modrić se opet bar malo vidio na terenu, nego Ancelottija koji je užasno postavio jedan Real Madrid, Bale zvijer od igrača umjesto da ga forsira i podiže mu samopouzdanje on gura klinca Rodryga protiv jednog PSG-a , Kroos je uvijek bio spor sad protiv psg pogotovo, trebao je igrati mladi Valverde,Vinicius skoro svaka lopta ode u dribling i većinom je izgubi. znači niškorist, Real Madrid je prvi u španjolskoj jer su atletiko i barcelona preloši .

  • simplicije23 20.02.2022.

    jedan dan u blatu a drugi dan u zlatu ...

  • Air Pajo 20.02.2022.

    Svaka mu čast i samo da ga zdravlje posluži i ozljede zaobiđu,može još 2-3 godine biti na ovoj razini

Komentiraj...
Vidi sve komentare