To je to što me zanima!

Real tražio Luku da ne igra za Hrvatsku! On ne pomišlja na to

'Modrićev je slučaj poseban. Ima još godinu dana ugovora s Realom u kojem je esencijalan igrač, a Svjetsko prvenstvo je šest mjeseci nakon toga. Što će tad biti, možemo pogađati', stoji u objavi španjolske Marce
Vidi originalni članak

Hoću li igrati u Kataru 2022.? Vidjet ćemo, trebam se dobro odmoriti i razmisliti... Nije još vrijeme za to, rekao je nakon poraza od Španjolske (5-3) u osmini finala Eura kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Bilo je to očito 'vruće glave', a tko zna što je Luki bilo na pameti nakon što mu je sve 'sjelo'.

KAPETAN IZ NARODA Modrić sjedio na šibenskoj rivi i slikao se s navijačima: 'Luka je jednom riječju, normalan čovik'

Međutim, kako tvrdi španjolska Marca, ima onih koji su 'trljali ruke' nakon što su čuli ovu Lukinu izjavu. To su naravno čelnici Reala koji su Modriću dali novi jednogodišnji ugovor. A s Modrićevih 35 godina, uskoro 36, na leđima, teško je očekivati da Luka može igrati na dvije strane na vrhunskoj razni još dugo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Luka Modrić debitirao je za Hrvatsku 2006. kad mu je bilo samo 20 godina. Danas, kad ima 35, neosporni je vođa balkanske momčadi koju je vodio do velikog ostvarenja, drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Njegova predanost nije upitna kao ni namjera, barem je bila prije ovog Eura, da ostane među 'vatrenima' do Svjetskog prvenstva 2022. godine u Kataru - započinje Marca.

A tu kreće problematika ostanka u reprezentaciji.

ISTINSKI KAPETAN Luka Modrić oglasio se u svom stilu nakon Rebićeve objave

- Modrićev je slučaj poseban. Ima još godinu dana ugovora s Realom u kojem je esencijalan igrač, a Svjetsko prvenstvo je šest mjeseci nakon toga. Što će biti u tom periodu, možemo samo nagađati. Nekoliko je ljudi u Realu tražilo Modrića da odustane od domoljubnih dužnosti, ali on na to ni ne pomišlja. Nadalje, ne samo da je odlično igrao u Madridu, već je održao visoki standard kvalitete, predanosti i dobrih igara - zaključili su u španjolskom mediju.

U dresu hrvatske nogometne reprezentacije Luka je odigrao 142 utakmice u kojima je zabio 18 golova. Modrić zna što je za njega najbolje, ali zna i kako je još potreban Hrvatskoj, a nadamo se da će u dresu 'vatrenih' igrati i dalje...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • nemabosne 05.07.2021.

    Real tražio Luku, a gdje ga je tražio, ta nije se izgubio?!

  • Xyzw_2 05.07.2021.

    kako netko moze od tebe da trazi da se odreknes onoga di si se rodia....

  • RedDoor 05.07.2021.

    To se i pretpostavljalo, ali ako ostane Dalić teško ćemo mi vidjeti Katar, jer deveti mjesec je ključan, a playoff ako izborimo težak. Osim što nam je igra već odavno loša, Dalić nas svako malo šokira s nekim taktičkim promašajem od rombova do igre bez pravog centarfora i defenzivnog veznog do Gvardiola beka, sad su i odnosi skroz loši u svlačionici. A Daliću ne pada na pamet dati mandat na raspolaganje, a ovi iz HNS-a samo šute i nadaju se čudu, a sve u rasulu. Još ispada da je Marković bio najbolji predsjednik Saveza u vezi A selekcije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare