Sport

Komentari 183

Modrić sjedio na šibenskoj rivi i slikao se s navijačima: 'Luka je jednom riječju, normalan čovik'

Modrić sjedio na šibenskoj rivi i slikao se s navijačima: 'Luka je jednom riječju, normalan čovik'

Sretan sam što je posjetio Šibenik jer je to top reklama za naš grad. Svima koji su ga prepoznali dozvolio je da se slikaju s njim te ih je sve lijepo pozdravio, rekao nam je Dinko Bujas Murgaš

Nakon što je Španjolska izbacila Hrvatsku s Europskog prvenstva u osmini finala nakon produžetaka (5-3), kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić provodi vrijeme s obitelji na jadranskoj obali. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Modrić je za nagradu nakon naporne sezone odabrao krstarenje po Jadranu, a jedna od destinacija u koju je njegova jahta pristala bio je Šibenik. 

Nakon zatvaranja 61. međunarodnog dječjeg festivala, Modrić je zajedno sa suprugom večerao u restoranu Pelegrini koji je na glasu kao jedan od najboljih u Hrvatskoj.

Meni od četiri slijeda košta 760 kuna, a u ponudi su u prvom slijedu kamenice, gof krastava i teletina tartar, u drugom slijedu inćun terina, sipa raviol, đuved frigatura i patka pašta. U trećem slijedu su hobotnica, krpice i zelje, teletina fažolet te riba i krumpir, dok su u posljednjem breskva flan i rogač trešnja.

Modriću nije bio problem stati i fotografirati se s nizom Šibenčana, a među njima je bio i Dinko Bujas Murgaš, veliki navijač šibenskih sportskih klubova koji više od 20 godina vozi taksi u San Franciscu. 

Rijetko tko bi propustio priliku slikati se s nekim od hrvatskih reprezentativaca, a pogotovo ako je u pitanju veliki Luka Modrić. Bujas nam je ispričao susret s kapetanom iz naroda. 

- Sreli smo se sasvim slučajno. Ponosan sam na Luku jer je top igrač. Jednom riječju, normalan čovik. Bez problema nam je dozvolio da se slikamo s njim. Poželio sam mu sve najbolje, zahvalio se i pozdravio ga - rekao nam je Bujas pa dodao: 

- Sretan sam što je posjetio Šibenik jer je to top reklama za naš grad. Bio je na večeri u najboljem restoranu u gradu, Pelegrini, nakon čega je nonšalantno sjedio na klupi na šibenskoj rivi gdje je na vezu bila njegova jahta. Svima koji su ga prepoznali dozvolio je da se slikaju te ih je sve lijepo pozdravio.