To je to što me zanima!

Messi, gdje si? Marcelo ga je spremio u džep i slavio kao gol

Real Madrid je na Bernabeuu s 2-.0 bio bolji od Barcelone, a najbolji igrač gostiju Leo Messi (32) nije imao svoju večer. Realov veteran Marcelo (31) 'nije mu dao disati', a start koji je spasio gol priliku žestoko je proslavio
Vidi originalni članak

Dok se neki igrači žale kako više nisu motivirani nakon par trofeja, čovjek koji iza sebe s Real Madridom ima četiri lige prvaka, četiri španjolske lige, dva španjolska Kupa i četiri Superkupa, četiri Svjetska klupska prvenstva i tri europska Superkupa, na utakmici protiv Barcelone (2-0) ganja svaku loptu kao da mu je posljednja u životu. Marcelo (31) je pokazao što znači gorjeti od želje na terenu.

Lijevi bek 'kraljeva' odigrao je utakmicu za pamćenje. Nakon ozljede lista krajem prošle godine, vratio se u pogon početkom siječnja Brazilac i borio se za mjesto u početnih 11 sa Ferlandom Mendyjem (24), a pokazao je na terenu zašto ga je Zidane izabrao prije mlađeg kolege.

Petnaest minuta prije kraja Leo Messi (32) dobio je odličnu loptu kroz domaću obranu i krenuo je trčati prema golu Real Madrida, ali Marcelo je ubacio u 'brzinu više' dostigao ga i odličnim klizećim startom spasio stvar. Bio je to ključ, moglo je biti 1-1 na semaforu i Barcelona bi tim rezultatom ostala na vrhu Primere, ali to se nije dogodilo zahvaljujući neumornom Brazilcu. 

Nakon povratka od ozljede Marcelo i nije igrao najbolje, ali ovo je veliki vjetar u leđa kako njemu, tako i Realu koji je ponovno vodeći u La ligi te je ovo pobjedom 'ispravio' prosipanje bodova kod Levantea (1-0). 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • sarkastik76 02.03.2020.

    messi je ove godine totalno nemotiviran i frustriran, pogotovo otkad se suarez ozljedio, a i samom politikom kluba, koji ne namjenski troši novce na transfere koji se ne uklapaju u igru barce. lani kupljeni dembele i cuthino, ove godine grizman(koji nikako da proigra, dapače-smeta). držali su trenera koji je 2 godine za redom prosuja 3 gola prednosti u lp! jednostavno, čovik je svijestan da je ova sezona izgubljena i nikad lošija momčad u zadnjih 15 godina.

  • Veki-Zagreb 02.03.2020.

    Da je Messi zabio onu šansu 1 na 1 bilo bi 0:3 na kraju pa bi se pisali hvalospjevi, a Ramosa i Marcela bi se tjeralo u mirovinu...no jbg, nije...ovako svakome po poluvrijeme...malo sreće na stranu Reala i to je to...to je nogomet...i zato ga volimo...

  • aavent 02.03.2020.

    Messi dva puta isao sam na golmana i bi kazete spremio ga u dzep

Komentiraj...
Vidi sve komentare