To je to što me zanima!

Mareku Hamšiku zaprijetili su pištoljem pa ga onda opljačkali

Veznjak Napolija Marek Hamšik imao je neugodno iskustvo nakon utakmice protiv Sampdorije, kad su ga dva muškarca opljačkala pritom mu prijetivši pištoljem...
Vidi originalni članak

Slovački nogometaš Napolija Marek Hamšik opljačkan je pod prijetnjom vatrenim oružjem netom nakon nedjeljne utakmice 25. kola Serije A protiv Sampdorije (0-0).

Prema navodima talijanskih medija, Hamšik je nedugo nakon susreta napustio stadion San Paolo, te je bio na putu za napuljski aerodorom Capodichino kada se incident dogodio.

Dvojica nepoznatih muškaraca zaustavili su njegov automobil, razbili staklo i pod prijetnjom pištolja ga natjerali da im preda svoj sat i ostale dragocjenosti. Hamšik se srećom provukao neozlijeđen, ali ga je incident vidno potresao.

Ovo nije prvi put da su se nogometaši Napolija našli na meti pljačkaša posljednjih godina, a obično su im otuđeni skupocjeni satovi i nakit.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • štakor 19.02.2013.

    a tebi nije palo na pamet da se San Paolo pišeo ovak velikim slovima

  • pametnih_li_ljudi 18.02.2013.

    kao da je to njemu problem , nazvat ce nekog mafijaskog sina njegovog godista koji mu je obozavatelj i vratit ce mu sat i dragocjenosti , jos ce mu popravit staklo lopovi ( slucaj lavezzi )

  • štakor 18.02.2013.

    pa u članku i piše da je napustio stadion san paolo, a ne sao paolo, čitaj malo bolje pa onda komentiraj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare