To je to što me zanima!

Maribor na 'hrvatski pogon': Dinamovac utrpao 'hat-trick'

Dinamovac na posudbi bio je posebno inspiriran. Prvi gol Tolić je zabio već u prvoj minuti, drugi u 12. Za treći je asistirao bivšem hajdukovcu, a 'hat-trick' je kompletirao u 66.
Vidi originalni članak

Maribor je u 17. kolu slovenske Prve lige slavio na gostovanju kod Tabor Sežane 4-0, a u prvom planu istaknuli se hrvatski nogometaši Marko Tolić i Ivan Brnić.

Dinamovac na posudbi bio je posebno inspiriran. Prvi gol Tolić je zabio već u prvoj minuti kada je fino prebacio golmana. Već u 12. minuti na semaforu je stajalo 2-0 nakon što je Tolić pospremio u mrežu povratnu loptu Repasa.

Sudjelovao je Tolić i kod trećeg gola Maribora, tada u ulozi asistenta. Sjajan gol zabio je bivši hajdukovac Brnić.

Tolić je kompletirao 'hat-trick' u 66. minuti odmjerenim udarcem s ruba šesnaesterca. U zadnje tri utakmice Tolić je zabio pet golova i upisao četiri asistencije.

Golove pogledajte OVDJE
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bolesni rodijak 13.11.2022.

    Bravo Tolicu !

  • 13.11.2022.

    Ivanušeca prodat i stavit tolića nije ništa lošiji a još bi se dobro zaradilo

  • freeshooter 13.11.2022.

    ...za mene je uvijek bio vrhunski i kreativni igrač, a Dinamu upravo to nedostaje, ajde tu je mladi Baturina ali on je više prodorniji, individualniji... tako da za Tolića mora biti mjesta u Dinamu, u kreaciji vezne linije, pogotovo što se vidjelo da neki vezni igrački padaju, i trebamo imati prave igrače u rosteru... dakle, Tolića u zimi nazad, i dati mu šansu, puno radno virjeme kroz više utakmica... ale, ale dinamo ale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare