To je to što me zanima!

Marin Leovac i Poljak Kadzior su riješeni: Iduća ‘meta’ Majer

Čelnike Dinama šokirala je činjenica da se Brazilac Sammir nudio i Crvenoj zvezdi. Prvi i puno bolji kandidat za playmakera u vezi je Lokomotivin Lovro Majer
Vidi originalni članak

Sammir je, izgleda, definitvno otpao kao budući stanovnik Maksimira.

Čelnike Dinama šokirala je činjenica da se Brazilac nudio i Crvenoj zvezdi. Prvi i puno bolji kandidat za playmakera u vezi je Lokomotivin Lovro Majer.

Talentirani veznjak ima ponude iz engleske lige, ali se u Maksimiru nadaju da će na kraju ipak odabrati hrvatskog prvaka.

I Majeru bi vjerojatno bilo bolje da nakon Lokomotive, prije odlaska u inozemstvo, odigra barem jednu ozbiljnu sezonu u Dinamu. Igrao bi pod puno većim pritiskom, za mnogo veći ulog, i tu bi se vidjeli je li on doista velika klasa. Majer je u ovom trenutku najveća “meta” hrvatskog prvaka. Marin Leovac i Damian Kadzior su već praktički novi igrači Dinama.

To bi i službeno mogli postati za dva-tri dana. Kévin Théophile-Catherine, stoper iz francuske lige, također je blizu dolaska. El Soudani je trenutačno s reprezentacijom Alžira, ali lako je moguće da je on odigrao svoju posljednju utakmicu u Maksimiru.

Odbio je Saudijsku Arabiju i Kinu, ali su Nottingham Forest i Dinamo bliži dogovoru. To je opcija broj jedan za njega.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dmd_2 11.06.2018.

    Kasnite 100 godina...Majer je vec u Sampdoriji...

  • horvatko 11.06.2018.

    ako majer nece u dinamo zbog oca hajdukovca bolje da i ne dolazi ocigledno mu je stalo do dinama ko meni do hajduka

  • danec 10.06.2018.

    Ode majer u sampdoriju, sto se mene tiče, neka se sami objese iki smjene u upravi ako imalo obraza imaju. A svi znamo da nemaju. Fuj, neka nema veze. Sad Poljake i nek peru lovu ko obično a ligu prvaka nećemo nikad vise vidjet. Smradovi jedni. Jedini kojeg su trebali kupiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare