To je to što me zanima!

Marino: Bolje da nema odmora jer smo ušli u osjećaj utakmica

Makedonci su odlična momčad, trener Obrvan ih je sjajno posložio. Imaju dobru obranu i ne žure. Ako odigramo kao protiv Islanda, neće biti problema, kaže Marić
Vidi originalni članak

Hrvatska je stigla u Krakow. Kauboji su prošli u drugi krug Europskog prvenstva u Poljskoj i prenijeli su dva boda nakon sjajne predstave protiv Islanda. Hrvatska u četvrtak otvara drugi krug protiv Makedonije u 18.15 sati.

- Promijenili smo grad i hotel. Ovdje je stvarno odlično. Odmah smo se prilagodili. Dobro je što nemamo vremena za odmor jer smo ušli u osjećaj utakmica. Bolje da odmah sutra igramo - rekao je Marino Marić , koji je protiv Islanda zabio 8 komada.

- Dobro je što igramo protiv Makedonije na startu. Možemo reći da su najlošiji protivnik iz skupine, ali bez obzira na to, moramo ući u susret s respektom. Igrali smo dosta puta s njima i pobjeđivali, ali to ništa ne znači - rekao je Marić .

Makedonija je u drugi krug prošla nakon dramatične završnice protiv Srbije . Makedonci koje vodi hrvatski trener Ivica Obrvan prošli su dalje golom u posljednjoj sekundi utakmice. Osim Makedonije, u drugom krugu nas čekaju utakmice protiv Francuske i domaćina Poljske. Samo dvije reprezentacije idu dalje.

- Makedonci su odlična momčad, trener Obrvan ih je sjajno posložio. Imaju dobru obranu i ne žure. Bit će zanimljivo - rekao je Marić i dodao:

- Kiro Lazarov je sjajan, ali ljudi često misle ako njega zatvorimo, da će odmah biti lakše. Ima Makedonija vrhunskih individualaca. Treba igrati kao protiv Islanda i neće biti problema - kaže Marić .

Idi na 24sata

Komentari 25

  • RobiVuleša 20.01.2016.

    kako bi volio kao i svi da nakon dužeg perioda dignemo nešto sjajno na kraju ufff

  • ivana151 20.01.2016.

    Samo jako dečki svi smo s vama.

  • zrinko08 20.01.2016.

    Mislim da naš put dalje vodi preko Francuske, Poljaci idu dalje, skoro sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare