To je to što me zanima!

Mario Ančić donio prvi bod za Hrvatsku protiv Čilea

Mario Ančić pobijedio je Čileanca Massua u prvom meču Davis Cup ogleda prvog kola Svjetske skupine. Ančić je slavio 6-3, 6-3, 7-6
Vidi originalni članak

Mario Ančić pobijedio je u prvom meču Davis Cup ogleda prvog kola Svjetske skupine u Poreču između Hrvatske i Čilea. Ančić je slavio nad Massuom 6-3, 6-3, 7-6, a Hrvatska je upisala prvi bod. Mario je u prva dva seta s lakoćom probijao Massua, no u trećem setu budi se Massu i pruža žešći otpor našem tenisaču. Ipak, naš tenisač bolji je u tiebreakeu i donosi nam važan bod. Cijeli meč, kao i cijeli boravak u Poreču, obilježilo je provociranje čileanskog reprezentativca. Od komentiranja svakog poena, pa do svađanja sa sucima.
- Znao sam da će se puno buniti na sudačke odluke pa smo i Prpić i je odmah upozorili glavnog suca. Njegove stanke između poena bile su stvarno predugačke - priča Mario.
Od dolaska u Hrvatsku Čileanci provociraju naše tenisače. Očito planirano. Čileanci su svjesni svoje (ne)kvalitete spram naših tenisača te će na sve načine pokušati doći do bodova. Pokušao je i Massu izbaciti Marija iz takta.
- Ma već sam dovoljno iskusan da znam reagirati na te stvari. To posebno dolazi do izražaja u Davis Cupu - kaže Ančić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tužni šokac 06.03.2009.

    bravo mario,igrao si sa jednim odnajpokvarenijih igrača današnjice koji idiot

Komentiraj...
Vidi sve komentare