To je to što me zanima!

Mario Ančić pobijedio kišu i Talijana Seppija u Parizu

Mario Ančić je u jednom od rijetkih mečeva koji je u utorak odigran pobijedio Talijana Seppija i izborio drugo kolo na Roland Garrosu
Vidi originalni članak

Ovo je bio dovoljno težak meč da se maksimalno koncentriram na njega. Presretan sam zbog uvjerljive pobjede, ali posebice jer mi je to prva pobjeda na Grand Slam turnirima od Australian Opena 2007. godine. Užitak je ponovno pobjeđivati u Parizu, rekao je Mario Ančić nakon što je 6-2, 7-6 (1), 6-2 pobijedio Andreasa Seppija u 1. kolu Roland Garrosa.
Kiša je konstantno padala u Bolonjskoj šumi. Čak i kada su se igrali mečevi, lagano je sipilo. Kod 4-1 u drugom setu za Talijana pljusak je "spasio" Splićanina, po povratku je impresivno "počistio" protivnika. Za 137 minuta izborio je susret 2. kola.
- Kada sam vidio da se nebo crni, potegnuo sam maksimalno. I drago mi je što sam uspio završiti meč jer bi izludio da ga opet moram igrati, rekao je Mario koji je prije dvije godine igrao četvrtfinale u Parizu.
Tada je izgubio od Rogera Federera, a sa Švicarcem bi ove sezone mogao igrati u 3. kolu.
- Idem kolo po kolo, tako da neću o tome razmišljati. Osjećam se sjajno od Austrije i idemo dalje, zaključio je Splićanin, prošlogodišnji Top 10 tenisač.
Marin Čilić vodi 7-6 (6), 6-2, 6-5 protiv Nizozemca Haasea, a meč će nastaviti u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josipko 28.05.2008.

    BRAVO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare