To je to što me zanima!

Mario Ančić protiv Srbije se vraća u reprezentaciju

Mario Ančić potvrdio je da stoji na raspolaganju izborniku Goranu Prpiću za srpanjski susret Davis kupa sa Srbijom u Splitu. Kaže da će biti spreman
Vidi originalni članak

Jedini razlog zašto me nije bilo protiv Ekvadora je hvatanje neke forme. Morao sam jednostavno odigrati nekoliko turnira da bih se vratio, govori Mario Ančić koji se polako vraća u društvo najboljih. U posljednjih nekoliko mjeseci igrao je Futurese i Challengere na kojima je odigrao velik broj natjecateljskih mečeva. Prošli tjedan igrao je finale Futuresa u Texasu i tako najavio da je spreman za povratak na 'prave' turnire. Ovoga tjedna igra u Indian Wallesu, prvom ovosezonskom turniru Masters serije. Najavio je i povratak u Davis kup reprezentaciju, a za susret sa Srbima želi biti potpuno spreman.
- Najbolje je sa Srbima igrati u Splitu, sjetite se kakva je atmosfera bila 2005. kad smo iz Splita preko Rumunja i Rusa otišli u finale. Split dugo čeka. Trebalo se igrati prošle godine s Amerikancima - govori trenutno 694. tenisač svijeta za SN.
Na odgodu igranja u Splitu koju su Srbi tražili, nije upućen.
- Nisam znao da su to tražili. Slabo u posljednje vrijeme čitam naše novine. A zašto bi se bojali doći? - pita se Ančić, koji ne vidi zašto bi bilo problema u Splitu odigrati jedan pravi sportski meč.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bizzy_dany 11.03.2010.

    Dobra ideja.... za Srbiju... haha

  • veneranda81 11.03.2010.

    Samo naprijed Ančiću! Svako dobro i puno uspjeha ti želim..i razbij sve....

  • cr9ibra9 11.03.2010.

    evo ančić se malo pomalo vraća ...eto pobijedio je u 1. kolu

Komentiraj...
Vidi sve komentare