To je to što me zanima!

Mario Mandžukić i Josip Tadić u Bosni na 'cajkama'

U noći na subotu Dinamov dvojac je u Odžaku, gradu na sjeveru Bosne i Hercegovine, pio i pjevao uz folk-pjevače Radu Lackovića i Janu
Vidi originalni članak

Pijem, psujem, ludujem.., orilo se iz ustiju Rade Lackovića, pjevača narodne muzike, dok su ga u stopu pratili Josip Tadić i Mario Mandžukić, Dinamovi napadači.
- Pili su Jägermeister i plesali u kolu cijelu večer. Stigla sam oko 22.30, a oni su već bili u elementu - javila je čitateljica, koja je sjedila tik do “plavog” dvojca. Rade Lacković i Jana pjevali su u Odžaku, gradu na sjeveru Bosne i Hercegovine, 15. kolovoza, dva dana prije prvenstvene utakmice Dinama i Cibalije u Maksimiru. Djevojke su ih “opsjedale” i cijelu večer molile za fotografiranje, što Mandžo i Tadić nisu odbijali. Izborniku mlade reprezentacije Draženu Ladiću oba napadača nisu se odazvali za susret s BiH. Kao razlog su naveli ozljede. Svjedoci koncerta tvrde da su plesali bez grča na licu - kao da ih ništa ne boli.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • la_bomba 26.08.2008.

    a šta je dobio samaru o tome niko ne pise,kad se nabacivao mlađoj udatoj zeni,al opet i bog navija za dinamo,a sta ako su ljudi dosli malo u rodni grad ipak mandzukic je rodom iz odzaka,i njegove smo golove slavili danima protiv ajaxa

  • Sara 1 26.08.2008.

    i Ladić mi lagano ide na živce, izgleda da mu je to jedini način skrenuti pažnju na sebe.

  • skettys 21.08.2008.

    NK Dinamo o \'\'slučaju\'\' Tadić-Mandžukić Energično odbijamo svaku insinuaciju da su dva igrača tulumarila večer uoči utakmice s Cibalijom. Slobodan dan imali su na blagdan Velike Gospe te su ga mogli iskoristiti po vlastitoj volji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare