To je to što me zanima!

Marjanovih 17 medalja na 2. kriterijskom turniru u Vrbovcu

Juniori Marjana plasirali su se u ukupnom poretku ispred Osvita i Metalca, što i nije iznenađenje obzirom da su imali 'mašineriju' od 23 juniora i juniorke, dok su sljedeća tri kluba u poretku imala zajedno samo 22
Vidi originalni članak

Drugi kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju i plasman na Svjetsko juniorsko prvenstvo održan je ovog vikenda u Vrbovcu. U ukupnom poretku Marjan je bio uvjerljivo prvi sa 80 bodova, a slijede ga Osvit (34) i Metalac (31).

Vodeću poziciju Marjanu osigurala su čak 23 juniora čime se ne može pohvaliti niti jedan drugi hrvatski klub. Za Osvit se borilo njih 10, a za Metalac samo petero. Četvrti je bio bjelovarski Fox koji je predstavljalo sedam boraca. 

Članovi splitskog Marjana osvojili su ukupno 17 odličja, od čega 15 juniorskih i šest zlata. 

Najbolji junior turnira bio je Dominik Kontent iz Metalca (-68), dok je kod juniorki najbolja bila Marjanova Klara Kovač (-52). O konačnim putnicima u Tunis odlučivat će se nakon G-1 turnira u slovenskom Mariboru 25. veljače. Ovogodišnje svjetsko prvenstvo je izuzetno rano, već u travnju, pa su i kriterijski turniri 'nagurani' u samo mjesec dana.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare