To je to što me zanima!

Markota odlazi, a Rawle Marshall dolazi u Cibonu

Dok se čeka konačna presuda Damiru Markoti, Cibona je dovela novog vanjskog igrača. Očekuje se dolazak još jedne prinove pod košem
Vidi originalni članak

Cibosi su završili potragu za “vanjskim igračem koji može kreirati šut i napraviti razliku na parketu”. Riječ je o 26-godišnjem Amerikancu rođenom u Gvajani, Rawleu Marshallu, krilnom igraču koji može pokriti i poziciju “dvojke”. Visok je okruglo dva metra, a profesionalnu karijeru počeo je u NBA ligi, gdje je dvije godine nezapaženo igrao za Dallas i Indianu. Prošle sezone stigao je u Hemofarm iz Vršca, za koji je u NLB ligi i Uleb kupu prosječno zabijao 17,3 poena. Ugovor je potpisao do kraja sezone, a Cibona, sukladno klupskoj politici, nije objavila financijske detalje.
U međuvremenu se čeka rasplet situacije oko Damira Markote.
- Ja sam svoje napravio, ujutro sam predao prijavu klubu i sad se čeka njihova konačna odluka. Markota je suspendiran. Ne bih u detalje, ali teško nam je naći zajednički jezik - rekao je trener Velimir Perasović.
U prijevodu, samo se čeka i službena potvrda raskida ugovora sa Šveđom. Što znači da će cibosi u potragu za još jednim novim igračem, koji će “pokrpati” nastalu rupu pod koševima.

NA FAKSU ZAPAMĆEN KAO BLOKER
Marshall je nakon srednje škole Mackenzie otišao na sveučilište Oakland. Bio je ponajbolji obrambeni igrač lige, a zapamćen je i kao rekorder Oaklanda po broju blokada (ukupno 99).

BECK? TO JE TOTALNA LAŽ!
Ne, ni u jednom trenutku nismo razmatrali dovođenje Romela Becka, rekao je sportski direktor Cibone Mihovil Nakić o glasinama da su “vukovi” zainteresirani za meksičkog Amerikanca odbace li ga Zadrani. Perasović je bio još odlučniji, opisavši navedene glasine kao “totalnu laž”. Konačni demanti stigao je dovođenjem Marshalla.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bašo25 01.10.2008.

    bravo treneru markotu tjerajte ,a callowaja hvalite i molite da se vrati,svaka čast,tako se ne trenira disciplina!mislio sam da ste pametniji,ne branim markotu,treba ha kazniti,ali ne tjerat iz kluba,po tome bi obadvojica trebala napustiti klub,i onda naš markota ispada crna ovca!a cijela momčad je trebala stati iza svoga šveđe,a ne biti tiho ,kao niko ne želi komentirat,kao prkačin može komentirat,da se calloway vrati momčad če ga prihvatit,šta nije to rekao za šveđu,sramota jedna,markota se pokajao,i žao mu je,sram vas bilo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare