To je to što me zanima!

Markova smrt šokirala je i Niku Fleiss, ostavio trudnu zaručnicu: 'Brat zove i kaže mi: Nema ga...'

Ljubljančanin je bio jedan od najuspješnijih slovenskih snowboardera, a u počecima karijere nastupao je pod hrvatskom zastavom. Poginuo je na snimanju filma u austrijskom Söldenu
Vidi originalni članak

Kad sam ozlijedio leđa, svijet mi se okrenuo naopačke. Promijenio sam prioritete i načine provođenja vremena. Želio sam provoditi više vremena s obitelji i ne ići bez njih na duga putovanja. Pa smo putovali zajedno, prisjetio se prošle godine Marko Grilc.

POGLEDAJTE VIDEO: Tragično preminuo snowboarder Marko Grilc (38)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije pet godina poznati slovenski snowboarder teško se ozlijedio u Austriji, ali preživio je i nastavio snimati edukativne filmove za mlade daskaše. Ovaj utorak, kod pregleda jedne zatvorene staze u Söldenu, dogodila mu se nova nesreća. Udario je glavom o kamen prekriven snijegom i nije preživio. Bilo mu je 38 godina.

"Bože, ima li te i gdje si nestao? Zove me brat i kaže mi; Nika, nema više Marka. Poginuo je na svom terenu, na snijegu. Ne mogu vjerovat. Ne mogu ni ja", napisala je bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss (36), čiji se brat Sebastian (38) također bavi snowboardom.

BILO MU JE 38 Užas u Söldenu: Snowboarder koji je nastupao za Hrvatsku poginuo je na snimanju filma

"Iskrena sućut draga Nina tebi i cijeloj obitelji i nek ti nebesa daju snagu u ovim teškim danima", dodala je.

Ljubljančanin je u počecima karijere nastupao pod hrvatskom zastavom. Triput je bio na pobjedničkom postolju u Svjetskom kupu, četiri puta osvajao svjetski juniorski naslov, pobjeđivao na brojnim međunarodnim natjecanjima.

"Počivao u miru Marko i hvala ti što si s nama dijelio snježna prostranstva 🖤", dodala je Nika Fleiss i prisjetila se jednog Markova citata:

- Ne postoji starosna granica u vašem životu, vi odlučujete kada ćete se predati. Nikada neću prestati sa snowboardingom - rekao je Grilc 2017.

Na Instagramu ga je pratilo 240.000 ljudi, a posljednjih godina nije se natjecao, već sudjelovao u raznim promotivnim kampanjama. Upravo na snimanju jednog filma je i izgubio život. 

Sa zaručnicom Ninom Kaluđerović, glazbenicom poznatijom pod umjetničkim imenom Nina Kay, dobio je dvoje djece, Maxxa i Emmu. U lipnju ju je zaprosio u romantičnom ugođaju Kranjske Gore. Planirali su brak, a Nina čeka i treće dijete. Koje oca, nažalost, nikad neće vidjeti...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • brajda 24.11.2021.

    Tužno! Ali treba postaviti pitanje zašto nije nosio kacigu?? I to nije prvi puta da ju ne nosi...

  • Pravednik7 24.11.2021.

    Corona je odnijela jos jedam mladi zivot.

  • vedii888 24.11.2021.

    počivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare