To je to što me zanima!

Martić dominira i u parovima, s Cornet došla do osmine finala

Nakon što je izborila ulazak u osminu finala u singlu, Petra Martić ušla je u osminu finala parova sa Francuskinjom Alize Cornet. Bile su bolje od Cirstee i Voskoboeve s 2-0 u setovima
Vidi originalni članak

Petra Martić nastavlja s odličnom formom u ovoj sezoni! Nakon singla, osigurala je osminu finala Wimbledona i u parovima. S Alize Cornet bila je bolja od rumunjsko kazahstanske kombinacije Cirstea/Voskoboeva 6-4, 6-3 i tako ušla u osminu finala u All England Clubu.

Hrvatsko-francuski par je prvi oduzeo servis u prvom setu za 2-1, ali njihove protivnice su to napravile za povratak u set i došle do 4-4. No, ekspresno su izgubile sljedeći gem, dok su nakon muke i spašavanja dvije break loptice u desetom gemu Martić i Cornet ipak stigle do seta.

U nastavku su kod 1-0 za Cirsteu i Voskoboevu spasile tri vezane break loptice te došle do breaka u sljedećem gemu za 2-1. Svoju pobjedu potvrdile su drugim breakom u setu za 6-3 i tako osigurale meč protiv boljih iz ogleda Mladenović/Baboš i Brady/Riske.

Petra će tako u obje konkurencije dočekati drugi tjedan Wimbledona, a u singlu ju čeka ogled sa Elinom Svitolinom, osmom igračicom svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tejmatebra 06.07.2019.

    sutra u 12 ide sabijačina jadne elene

  • tomislavk59 06.07.2019.

    Sandgren dobio Fogninija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare