To je to što me zanima!

Martin Erlić junak Spezije: Asistirao i zabio u preokretu!

Hrvatski U21 reprezentativac prvo je u 89. minuti odlično proigrao Maggiorea, da bi u sudačkoj nadoknadi najbrže natrčao na odbijanac i zabio za potpuni preokret Spezije
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Martin Erlić bio je junak 3-2 (0-1) domaće pobjede Spezije protiv Crotonea u prvom susretu 30. kola talijanskog prvenstva, on je bio asistent za 2-2 u 89. minuti te strijelac pobjedničkog pogotka u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti iz Crotonea dva su puta vodili preko Djidjija, koji je u 40. minuti sjajno lobao domaćeg vratara Provedela, te Simyja koji je poentirao nakon lijepe akcije u 78. minuti, no Spezia se uspijevala vraćati, prvo golom Verdea za 1-1 u 63. minuti, da bi u 89. minuti Erlić primio loptu na 12-13 metara od gostujućih vrata i zatim odlično proigrao Maggiorea na lijevoj strani, a ovaj je smireno poslao loptu iza leđa Cordaza za 2-2.

INTER MOŽE NA VRH Iznenađenje u Italiji: Spezia je pobijedila lidera! Mandžukić promašio najbolju šansu Milana

U drugoj minuti sudačke nadoknade Spezia je kompletirala preokret, bivši igrač Hajduka Ismajli je pucao glavom i pogodio gredu, a na odbijenu loptu najbrže je reagirao Erlić i s dva metra spustio loptu glavom u mrežu.

Bio je to drugi Erlićev prvenstveni pogodak ove sezone kojim je odveo svoju momčad na 14. mjesto sa 32 boda, 10 više od 18. Cagliarija koji se nalazi u zoni ispadanja, dok je Crotone ostao na dnu sa samo 15 bodova.

NOVI HRVAT U SERIE A 'Sine, sad ćeš čuvati Ronalda, Zlatana Ibrahimovića i Lukakua'

Erlić je odigrao čitav susret za Speziju.

Na vrhu je Inter sa 71 bodom, 11 više od drugog Milana, a 12 više od trećeg Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • valter111 10.04.2021.

    Bravo Martine! Svaka čast!

  • biograjka2 10.04.2021.

    Bravo Martine, pozdrav iz Biograda, blizu tvog Tinja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare