To je to što me zanima!

Martin Odegaard: Modriću sam rekao da ćemo dobiti Hrvatsku

Razgovarao sam s Lukom uoči okupljanja reprezentacije. Svi vjeruju da možemo barem osvojiti bod u Maksimiru, rekao je 16-godišnji Realovac Martin Odegaard...
Vidi originalni članak

Martin Ødegaard sa 16 godina potpisao je za madridski Real. Norveško čudo od djeteta za Norvešku je debitirao sa samo 15 godina i 300 dana te je tako postao najmlađi nogometaš koji je igrao u kvalifikacijama za EP. 

Norveški mediji pišu kako Martin neće početi utakmicu u Maksimiru, što je dio dogovora s čelnicima Reala. 

- Moramo paziti na njegovu budućnost. Martin će ići korak po korak. Radi se o posebnom igraču, inače ne bi bio tu gdje jest. Pustimo stvari da idu svojim tijekom - rekao je norveški izbornik Per-Mathias Høgmo.

Norveški klinac odigrao je pet utakmica za Realovu momčad u trećoj ligi, a Carlo Ancelotti priključio ga je na nekoliko treninga. Popričao je s Lukom Modrićem uoči subotnje utakmice Hrvatske i Norveške. 

- Razgovarao sam s Lukom uoči okupljanja reprezentacije. Rekao sam mu da ćemo pobijediti Hrvatsku. Idemo to napraviti. Svi vjeruju da možemo barem do boda - rekao je mladi Norvežanin.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • zokinjo 25.03.2015.

    Ako nas dobiju Kovač može otići zajedno sa stožerom šta je trebao nakon SP i debakla u Brazilu da ima imalo dostojanstva

  • ministar obrane 25.03.2015.

    ti si nogimetni coric. u izjavama.

  • ViktorPalic 24.03.2015.

    to je rekao i onda se probudio iz sna

Komentiraj...
Vidi sve komentare