To je to što me zanima!

Martino: Halilović počinje u B momčadi, pratimo ga od 2010.

Alen Halilović počet će igrati u B momčadi Barcelone, pratili smo ga od 2010. godine i to je sve što mogu reći na tu temu, kratak i jasan je bio trener Barce na 'presici'
Vidi originalni članak

Uoči prvenstvene utakmice s Almerijom u nedjelju, trener Barcelone Gerardo Martino, između ostalog, osvrnuo se na dolazak 17-godišnjeg veznjaka iz Dinama Alena Halilovića.

Tata je potvrdio stvar koja je bila skroz izvjesna.

- Alen Halilović počet će igrati u B momčadi Barcelone, pratili smo ga od 2010. godine i to je sve što mogu reći na tu temu - rekao je kratko argentinski trener.

Transfer Halilovića u Barcelonu dogovorili su u četvrtak sportski direktor Katalonaca Raul Sanllehi i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić. 'Modri' će za Alena dobiti 5 milijuna eura odmah te po dva milijuna eura za svaku sezonu. Odlazak u katalonski klub potvrdio je i sam Halilović porukom i fotografijom na svojem Instagram profilu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 02.03.2014.

    Tata kaže PRATIMO GA....da...sigurno ga on prati od 2010g.....Barca ga prati...

  • Šarlota 01.03.2014.

    Što je "tata potvrdio"? “Barca će hitno donijeti protokol kako i kada se smiju koristiti društvene mreže! Dok su Barcelona i Dinamo odbijali dati detalje oko mogućeg transfera, gotovo u istom trenutku mladić je izletio iz elementarnog pravila ponašanja, odnosno diskrecije, te euforično objavio kako napušta klub u kojem je oduvijek bio da bi došao ovdje. Taj grijeh mladosti samo je odraz izostanka kontrole u klubu, no ovo je prvi slučaj da je netko objavio dolazak u Barcelonu prije samog kluba.

  • ropee 23 01.03.2014.

    Mladi Halilović je talent, to je neosporno , nadam se da će ga u Barci izbrusiti u pravog igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare