To je to što me zanima!

Mascherano: Napustio sam Liverpool zbog Hicksa i Gilletta

Dok su Manchester City, Chelsea i Manchester United trošili velike novca na pojačanja, Liverpool nije činio ništa jer nije imao novca, rekao je veznjak Barcelone
Vidi originalni članak

Kapetan argentinske nogometne reprezentacije Javier Mascherano otkrio je koja su dva glavna razloga za njegovo napuštanje Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku. su sada već bivši suvlasnici kluba Tom Hicks i George Gillett, zbog kojih se Mascherano odlučio na transfer u Barcelonu nakon tri godine provedene na Anfieldu uz odštetu od 17.25 milijuna funti.

- Dok su Manchester City, Chelsea i Manchester United trošili velike novca na pojačanja, Liverpool nije činio ništa jer nije imao novca. Situacija mi je stoga bila i više nego jasna. Kada se želite boriti za velike stvari, morate ulagati u momčad, ali to nije bio slučaj s Liverpoolom - komentirao je Mascherano, nakon čijeg je odlaska u ljetnog prijelaznom roku Liverpool preuzeo novi vlasnik, kompanija NESV u vlasništvu Johna Henryja.

- Nije mi bilo lako napustiti Liverpool nakon skoro četiri godine provedene u klubu. Njihovi će navijači biti vječno u mom srcu. I dalje pokušavam pratiti utakmice kluba na TV-u. Znam da su imali težak start u sezonu, ali bit će sve bolji - dodao je 26-godišnji defenzivni veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare