To je to što me zanima!

Massa: Miran sam, sav pritisak je na Hamiltonu

Uoči posljednje utrke sezone Felipe Massa rekao je da Interlagos dočekuje potpuno miran jer smatra da je sav pritisak na Lewisu Hamiltonu
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo Formule 1 došlo je do samog kraja i kao i prošle sezone naslov svjetskog prvaka odlučuje se u posljednjoj utrci, na stazi Interlagos u Brazilu. Lewis Hamilton, baš kao i prije godinu dana, vodi u poretku i teško je vjerovati da će se ponoviti 2007. kada je naslov prepustio Kimiju Räikkönenu. Felipe Massa zaostaje 7 bodova i sve je više-manje u Hamiltonovim rukama. Shodno tome, Brazilac kaže da ne osjeća nikakav pritisak uoči posljednje utrke. - Nemam što izgubiti. Moja momčad je uz mene i sav pritisak bit će na njemu, pogotovo ako se prisjetimo što se dogodilo prošle sezone. Ne mogu dočekati početak utrke. Massa smatra da će Ferrari biti puno konkurentniji McLarenu nego što je to bilo u Kini. - Nemoguće je predvidjeti što će se sve dogoditi ali naši bolidi su uvijek bili dobri na ovoj stazi iako ne mogu objasniti zašto. Mislim da će tako biti i u nedjelju, bez obzira na uvjete.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kotimane 26.10.2008.

    josko11...slažem se, frajer je predobar al mu se u zadnje vrijeme baš i ne da vozit...vozi, vozi i cap u zid, \"idem ja rađe na pivu\" :))

  • josko11 26.10.2008.

    Raikkonenu nije niko ni do koljena, samo što se čovjeku neda više vozit jednostavno

  • CHELSEA_4ever 26.10.2008.

    Nebi ni ja imal pritisak,ja bi vozio najbrze kolko bi mogao,ali mislim da nece zavrsit bas najbolhe za hamiltona

Komentiraj...
Vidi sve komentare