To je to što me zanima!

Masters of Dirt: Letjeli su na motociklima u centru Zagreba

Nastupi ispred muzeja Mimara ostavili su publiku bez daha, ali ništa je to, uvjeravaju nas protagonisti, od svega onoga što nas čeka u Areni Zagreb, kada će i show biti kompletan
Vidi originalni članak

Pred veliki spektakl, ‘Masters of Dirt’, koji će 28.12. okupiti najbolje vozače BMX-a, MTB-a, quada i snowmobila u zagrebačkoj Areni, mladići su svoje vještine prezentirali i pred zagrebačkim muzejem Mimara na motocross showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastupi su ostavili publiku bez daha, ali ništa je to, uvjeravaju nas protagonisti, od svega onoga što nas čeka u Areni, kada će i show biti kompletan. Vratolomije na skakaonicama izgledaju impresivno i vrlo opasno, no za one najbolje vozače poput Aleša Rozmana i Matěja Česáka samo su dječja igra.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na nabrijanim jurilicama visoko u zraku stabilniji su nego na nogama. Atraktivni freestyle performansi kao ovaj rijetkost su u Zagrebu, ali ove još uvijek pomalo egzotične discipline pronalaze sve više poklonika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • burky1990 17.10.2019.

    Ostavili su publiku bez daha. A eto mene sa tek drugim komentarom Hhahahabababa

  • nickkobalt 16.10.2019.

    da se reklamiralo mozda bi malo vise ljudi doslo pogledat. steta doznati za nekaj kad prođe... pa makar bilo samo za reklamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare