To je to što me zanima!

Mateo Kovačić zabio, Marcelo Brozović dirigirao igrom Intera

Mateo Kovačić zabio je peti gol sezone. Počeo je od prve minute kod Cagliarija i zabio u 47. minuti za 1-0. Inter je slavio 2-1. Igrali su i Marcelo Brozović i Duje Čop
Vidi originalni članak

Roberto Mancini je na Interovom gostovanju kod Caglirija u 24. kolu krenuo s Mateom Kovačićem i Marcelom Brozovićem. Pokazao se to kao pun pogodak. Kovačić je zabio za vodstvo, a Brozović je odigrao zapaženu rolu u sredini terena. Inter je pobijedio 2-1. Mateo Kovačić je igrao do sudačke nadoknade, Brozović je izašao u 81. minuti, a Duje Čop igrao je za Cagliari do 55. minute utakmice.

Inter je došao na noge Cagliariju koji se bori za ostanak. U rujnu prošle godine Cagliari je kao gost slavio u Milanu 4-1. Inter šest utakmica nije znao za pobjedu protiv Cagliarija. Posljednji put milanski klub slavio je 2011. godine 2-1 kod kuće.

Ta posljednja Interova pobjeda bila je 19. studenog, na klupi milanskog kluba bio je Claudio Ranieri, a igrali su još Zanetti, Cambiasso, Stanković, Zarate...

Poveo je milanski klub na početku drugog dijela. Mateo Kovačić zabio je lijevom nogom pod prečku. Mateo je fantastičnim potezom petom započeo akciju Intera, lopta se u nastavku akcije odbija od Icardija, ali na nju je naletjela Interova desetka.

Lijep udarac za vodstvo Intera.

Youtube

Nakon Čopovog izlaska u drugom dijelu, Cagliari je stvorio nekoliko sjajnih šansi pred Interovim golom. No promašaji su ih koštali. Icardi je zabio za 2-0 Intera. Nadu u preokret domaćima je lijepim golom donio Longo. No Cagliari do kraja nije uspio zabiti još jedan gol. Inter je nakon šest utakmica konačno dobio Cagliari...

Napoli na tri boda do Rome

Napoli je na svom terenu slavio 2-0 protiv Sassuola golovima Zapate i Hamšika. Ivan Strinić bio je na klupi domaće momčadi. Napoli se s ova tri boda približio drugoplasiranoj Romi na tri boda.

Serie A, 24. kolo:

  • Napoli - Sassuolo 2-0 (Zapata 61, Hamšik 70)
  • Cagliari - Inter 1-2 (Longo 74 / Kovačić 47, Icardi 68)
Idi na 24sata

Komentari 77

  • gunner07 24.02.2015.

    Poštovani novinaru, nova MLB sezona je krenula, ekipe su počele trenirat, počeo je spring traning. Sve ekipe su izašle sa svojim pitchers & catchers izvještajima. Dogodilo se nekoliko velikih transfera, tradeova. Sklopljeni su ogromni ugovoril. A o svemu tome naravno ni jednog članka, ni jednog slova. U nedjelju počinju prvi pripremni dvoboji, a početkom travnja nas očekuje početak sezone. Postoji li mogučnost da napokon počnete redovito obavještavatit vijestima o MLB-u kao što nas svakog dana bombardirate barcom, realom, sevkom i nives?? Ili i dalje moramo visiti po stranim portalima?

  • Babaluji x 24.02.2015.

    i čorava kokoš pogodi zrno :)))

  • hrvatsko__kraljevstvo 24.02.2015.

    Kova deveti gol sezone. Kad igra Brozovic u prvih 11 Inter ne gubi , 3 puta igrao 3 puta dobili

Komentiraj...
Vidi sve komentare