To je to što me zanima!

Matić: 'Ne bi nas Uefa slala u Ukrajinu da postoji opasnost'

Nije im svejedno: Nadamo se samo da ćemo se sretno vratiti iz Odese, kaže trener Splita Ivan Matić uoči uzvrata trećeg pretkola Europske lige protiv Černomorca...
Vidi originalni članak

Uspješna prezentacija RNK Splita u Europi popraćena je nevjerojatnom koincidencijom - oba protivnika, izraelski Hapoel iz Beer Sheve i ukrajinski Černomorec, dolaze iz ratnih zona, pa se 'crveni' raspituju ratuje li se još gdje u Europi, kako bi saznali ime sljedećeg protivnika.

Osim s uobičajenim organizacijskim problemima gostovanja, splitovci su se suočili i s dodatnima. Za sutrašnji uzvrat u ukrajinskoj Odesi Černomorec je od Uefe dobio dozvolu tek prije nekoliko dana.

- Nije ugodno putovati u takvo okruženje - kazao je trener Splita Ivan Matić i dodao:

- Put na Cipar organizirali smo doslovno u jedan dan, a od kada smo saznali za utakmicu s Černomorecom, svi pitaju je li tamo sigurno. Sigurno da nam nije nimalo ugodno letjeti u Ukrajinu, no ne vjerujemo kako bi nas Uefa poslala tamo da postoji bilo kakva opasnost. U Odesi nije bilo problema, vjerujem kako ćemo se sretno vratiti, s rezultatom koji znači prolazak dalje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BornaŠunjić 06.08.2014.

    prodje li split separatisti ce ih srusiti kao onaj malezijski avion :D chernomorec je zadnju utakmicu primio 3 komada i to na poluvremenu od kluba koji ce se boriti za opstanak

  • strmi007 06.08.2014.

    Sretno Splitu!

  • POTPEC 06.08.2014.

    Briga UEFE za opasnost. Ne idu oni tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare