To je to što me zanima!

Matić postao kapetan Uniteda: Nisi vrijedan ovog dresa i vrpce

Bila je čast predvoditi ovu momčad, dobiti takvu odgovornost. Jako sam ponosan i nadam se da ovo nije zadnji put. Ima jako puno mladih igrača u momčadi, rekao je Nemanja Matić...
Vidi originalni članak

Nemanja Matić je doživio ono o čemu svako dijete sanja. Zaigrao je u Premier ligi, igrao je za Chelsea i sad Manchester United, a kao šlag na kraju svega, u četvrtak navečer je predvodio 'crvene vragove' kao kapetan u prvom kolu Europske lige protiv Astane (1-0). Srpski reprezentativac osjećao se počašćeno i svoju sreću je odlučio podijeliti i s navijačima te je napravio Twitter račun. No bolje da nije.

Neki su ga pohvalili, neki mu čestitali na pobjedi, a velik broj navijača Uniteda ga je napao i vrijeđao. 

- Bok, Twitter, ovdje sam. Prvi put sam bio kapetan Uniteda u službenoj utakmici. Velika čast i pobjeda nad Astanaom. Nastavimo ovako i u sljedećim utakmicama. PS. Nadam se da ću biti aktivan što više moguće - napisao je Matić, a onda su ga dočekali negativni komentari.

- Nemanja, izabrao si pogrešno vrijeme za pridružiti se Twitteru. To je kao da želiš da te maltretiramo - napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao:

- Odlazi iz kluba, Nisi vrijedan ovog dresa ni kapetanske vrpce. 

Vragovi su pobijedili Astanu teže od očekivanog, a za Kazahstance je 90 minuta odradio Marin Tomasov. Englezi su igrali u miješanom sastavu, a srpski reprezentativac je bio zadovoljan viđenim iako su pobijedili minimalnim rezultatom.

- Bila je čast predvoditi ovu momčad, dobiti takvu odgovornost. Jako sam ponosan i nadam se da ovo nije zadnji put. Ima jako puno mladih igrača u momčadi. Mladići su igrali fantastično i to je najvažnija stvar. Sretan sam zbog Greenwooda jer je zabio i nadam se da će tako nastaviti - zaključio je Matić.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 21.09.2019.

    Man United je slabiji na terenu bez Nemanje

  • 21.09.2019.

    Nemanja je jedan od najboljih igraca Man Uniteda i zasluzio je biti kapetan

  • Karlo1313 20.09.2019.

    Hahaha stvarno je united dotaknuo dno Matić kapetan pa on kod sir Alexa nebi mogao lopte hvatat iza gola,a kad se sjetim onog panja SMS-a koliko love se vrti oko njega svaka čast njihovom menadžeru taj radi pravi posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare