To je to što me zanima!

Matthias Mayer bi za desetak dana mogao napustiti bolnicu

Dva dana nakon teškog pada u Val Gardeni zbog kojeg je slomio dva prsna kralješka, stanje Matthiasa Mayera ipak je bolje. Uskoro bi mogao napustiti bolnicu
Vidi originalni članak

Olimpijski pobjednik iz Sočija Austrijanac Matthias Mayer, koji je pri subotnjem padu na spustu u Val Gardeni doživio lom dva prsna kralješka, dobro se oporavlja od operativnog zahvata i za deset dana bi mogao napustiti bolnicu u Innsbrucku, izvjestio je Austrijski skijaški savez u ponedjeljak.

- Matthias se osjeća dobro s obzirom na okolnosti. Ozljeda je zahtijevala operativni zahvat kojim smo stabilizirali slomljene kralješke pomoću vijaka i šipki, koje će biti moguće izvaditi kad mjesta lomova potpuno zacijele - izjavio je fizioterapeut Michael Gabl u priopćenju na stranicama Austrijskog skijaškog saveza.

Mayer je u ponedjeljak prvi put nakon nesreće samostalno ustao iz kreveta.

- Naravno, još uvijek osjeća umor i bolove. Radi se o vrlo ozbiljnoj ozljedi. Matthiasu je sad samo potrebno dovoljno vremena za oporavak - rekao je Gabl te dodao da bi 25-godišnji aktualni olimpijski pobjednik u spustu za najkasnije deset dana trebao napustiti bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare